újabb események régebbi események további események
22:06
Új cikk került fel a weboldalra
02:42
CliftonShups regisztrált a weboldalra
15:51
Ilona új cikket töltött fel
21:33
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
20:31
Új cikk került fel a weboldalra
13:55
Black Ice módosította a cikkét
12:05
Black Ice új cikket töltött fel
11:27
Új cikk került fel a weboldalra
09:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
09:24
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
22:14
Új cikk került fel a weboldalra
15:35
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
14:36
Yolla új cikket töltött fel
09:30
Új cikk került fel a weboldalra
06:24
Új cikk került fel a weboldalra
21:57
Új cikk került fel a weboldalra
21:21
Új cikk került fel a weboldalra
19:38
Yolla új cikket töltött fel
17:14
Új cikk került fel a weboldalra

Ragyog a szívünk

2019. június 29. - Látogatók száma: 47

- Jó éjszakát kedvesem, és ne feledd, hogy szeretlek!

- Ne feledd, hogy én is szeretlek! - válaszoltam tegnap éjjel a ragyogó barna szemű szőke hercegemnek.

Aznap éppen a negyedik alkalommal köszönt el tőlem így, az eddig mindösszesen nyolc együtt töltött napunk után. S ma van a kilencedik nap, hogy ismerjük egymást. Kölcsönös és őszinte lelkesedésünk egymás iránt viharos sebességgel mélyíti el kapcsolatunkat, pedig még nem is találkoztunk. Végünk lesz, mint a botnak. Tudom. Ő is tudja.

Bár már leírtuk mindketten, de amikor először hallottam és láttam őt kimondani, hogy "Szeretlek, kedves!", az érzései annyira átjöttek, hogy pillanatokig megszólalni se tudtam. Aztán összeszedtem magam, mert nem akartam, hogy azt gondolja, hogy én nem, pedig egyre jobban.

Nem emlékszem rá, hogy lettem volna valaha is bárkivel ennyire felszabadult, még olyannal se ment, akit szerettem. De vele nincs tabu, nincs olyan, amiről ne tudnánk beszélni és a legtöbb dologban egyet is értünk. És imádom, hogy képtelen velem betelni, ahogy én is képtelen vagyok vele betelni. Órakon át videocsetelünk anélkül, hogy egy percig is unatkoznék mellette, és csak mosolygok, amikor attól tart, hogy megunom, mert bennem is hasonló félelmek voltak. Nem egyszer voltam én sem sok és/vagy elutasítva attól, akivel voltam, megértem az érzéseit. De látom, ahogy napról napra jobban ragyog ő is, és beleszeretek minden egyes nappal egyre jobban és mélyebben, mert minden nap újra és újra meglep lelke mélysége, s ragyog a szívem mint a nap.

Még egy kis idő és találkozunk személyesen is. Az ő félénksége és kamaszos zavartsága engem egyre nyugodtabbá tesz. De rajtam amúgy sem látszik annyira, amikor a szívem kiugrik a helyéről és leszalad egy maratont mielőtt visszapattan a helyére. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az első találkozás. Már megbeszéltük, hogy alighanem olyan zavarban leszünk mindketten percekig, hogy meg se bírunk majd szólalni. Egy biztos, hogy vidám pillanat lesz, amire majd vén csont korunkban mosolyogva gondolunk vissza.

A cikket írta: kalozlány

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: