újabb események régebbi események további események
17:28
Janó módosította a cikkét
09:47
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:08
RobertAbram regisztrált a weboldalra
13:54
lolabaryanova regisztrált a weboldalra
22:00
Janó új cikket töltött fel
14:44
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
14:21
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
08:09
Thе bеst women for sеx in yоur town Canada: https://s ...

Térdre kényszerítve

2020. január 13. - Látogatók száma: 42

Ma reggel ráfagyott az autó szélvédőjére az ónoseső. Titán is figyelmeztetett reggel: "Ónos eső=vigyázz magadra!" Ó, törődik velem ez a zember, repesett is a kis szívem egyből, jobb ezer hangulatjavítónál két kedves szava, esküszöm.

Az idő miatt nem vonaglottam az örömtől a vezetésnek, de ha menni kell, akkor menni kell, jó a téligumim, csak egy éves, de tuti, hogy a Jóskabácsi is meg a Mancinéni is nyárigumikkal araszol majd előttem. Tudatosan rákészülök, úgyhogy időben indulok. Nem kell hajtani a lovakat, se tatár, se török.

De az út csak vizes volt, nem csúszott, a ködben is elláttam vagy majd' kétszáz métert, úgyhogy azért a 70-80-as tempó kényelmesen megvolt. Épp csak a két ködbe vesző, sötét ruhás, kivilágítatlan biciklis krapekot akartam megijeszteni dudával a szomszéd faluban haladva, de féltem, hogy betojnak és alámcsúsznak véletlen. Azt meg mégsem kéne.

Egy szó mint száz, lájtosan beérkeztem a városba, és két üzlet közt parkoltam le, hogy vegyek magamnak valami kaját a hétre, meg beszerezzek egy konténeres cserjét. Az országút nem csúszott, így a járdán lelkesen megindulva olyat térdeltem egyből, hogy azonnal körül is néztem, hogy ugye nem látta senki...? Eszembe is jutott Titán intelme, vigyázzak magamra... Ugye-ugye...

Villámgyorsan felpattantam, örültem, hogy semmi sem volt a kezemben, nem is fájt nagyon semmi, de egyből tudtam, hogy ez volt az égi jel, hogy ne vegyek cserjét. Így, amikor a kertészetben elcsúszkáltam a kinti platzon, és nem csak vörös, hanem sárga vesszőjű konténeres cserjét is találtam ajándék áron, akkor fogtam mindkettőt, és becsúszkáltam velük a pénztárhoz örvendezve.

Utána átcsúszkáltam venni egy kis kaját, ott meg a parkolóban egy anyuka a majdnem üres bevásárlókocsival esett térdre, és rántotta le magával, csak éppen a csecsemője volt még a bevásárlókocsiban. Szerencsére pont ott volt egy másik nő is, aki segített, úgyhogy mire odaértem én is, már talpon voltak, csak a baba sírt, mert meg volt ijedve. Hát, de mindenki szerintem...

A kis kaja és macskatáp vásárlás után meg, már újra az autómban ülve látom, hogy egy másik nő meg valahogyan nekitolatott a lámpaoszlopnak. Lengett is a lámpa rendesen. Hát, ilyet még én se csináltam soha, pedig megvoltak a magam autós kalandjai. Azért ő is megúszta egyben, én meg hazaindultam. De haza még nem értem, mert megálltam a nyaralónál elültetni a cserjéimet, és épp "üddögélek", melegszem a kandallónál, úgyhogy... Na, várjatok csak!

#visszafogottvenusz

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: