újabb események régebbi események további események
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Aktualitások!

2018. február 3. - Látogatók száma: 47

Szép hétvégét kívánunk mindenkinek, aktuális híreink következnek!

A www.felesegek.hu oldal január havi pontversenyének a nyertese Dildaln írói álnéven publikáló felhasználó.

Eredmények: http://www.felesegek.hu/pontverseny/201801

Ő egy vagány, bohém csajszi, akinek nagy szája és még nagyobb szíve van. Már-már annyira emberi, hogy megszeretjük a faragatlansága ellenére is, lett légyen akár fiktív, akár valós személy, akit írásaiban képvisel. S hogy vajon melyik is? Találjátok ki ti magatok az írásai alapján!

Itt olvashatóak a cikkei:

http://www.felesegek.hu/Dildaln-cikkei/

***

"A feleségek.hu oldalain női tagjainknak havi pontversenyt írunk ki.
Minden hónapban minimum 3 cikk írásával (azok átlagpontszámával) lehet pontokat szerezni, a felhasználói útmutató pontszámítása szerint.
(A pontok minden nap éjfélkor és délben frissülnek.)"

A pontozás nem az írások minőségét jelzi elsősorban, sőt, hanem inkább az író aktivitását, hiszen a pontokat az adott hónapban publikált cikkek mennyisége, és hozzászólások száma növeli leginkább. Vagyis az nyeri a havi pontversenyt, aki sok cikket publikál és a leginkább meg tudja szólítani az olvasókat. Nem kell egy írózseninek lenni, sokkal inkább barátságosnak és kommunikatívnak.

Ezért bátorítok mindenkit, hogy hajrá, tegye magát próbára! Szálljatok versenybe, vagy egyszerűen csak írjatok, kommenteljetek, ha aktívak vagytok és sokat trécseltek, úgyis megy minden magától.

Külön köszönet jár még felhasználóinknak a januári aktív és barátságos közreműködésért, hogy az oldalunkat közösen együtt felpörgettük!

Név szerint emelném ki a legaktívabbakat. Kik voltak e havi hőseink? Például Dildaln, Zsoltné Éva, Ilona, Anyu, Grace, Yolla, Kalózlány, Zsüsztin, Black Ice, Cathy, Sharon, Arnold, Gaya, Dominka és Virág. A Csevegőbe Emillio, a barátunk és kedvenc szakácsunk is gyakorta bekukkantott a komoly gondjai mellett, és ha még lehetősége lesz rá, várjuk az írásait, ahogy a többiekéit is!

Tara Scottnak is köszönjük a beküldött írását, aki komoly betegsége ellenére is így támogatta az oldalt!

Valamint külön köszönjük Dominkának is az újra megjelenő horoszkópot!

Remélem, hogy nem hagytam ki senkit, ha mégis, akkor szóljatok, mert még korrigálhatok!

Maradjatok velünk! Jó szórakozást kívánunk februárban is!

A cikket írta: Tündér

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2018. február 3. 21:03
Kedves Tündér! Kedves Írótársak!

Nagyon köszönöm a kedves fogadtatást! Köszönöm mindenkinek a hozzászólását, szavazatát! Azt hiszem, fogok még itt írni, tényleg családias a légkör!

Tündér, külön köszönet a dicsérő szavakért! :)

Mindenkinek puszi!
Dildaln
2018. február 3. 19:59

megtekintés Válasz erre: zsoltne.eva - 2018. február 3. 19:40

Köszönöm Tündér!

Olyan rég nem tapasztalt családias légkör lengi be az oldalt, hogy töredelmesen bevallom nem lehet nem észrevenni többek építő szándékát. Úgy érzem nincs ebben semmi meglepő, egyszerűen az akarat találkozott az írni, olvasni szerető önmagammall, amihez a hátteret a feleségek online magazin régóta biztosítja mindannyiunk számára.

Nagy gratula! Hajrá!

Puszi! Éva :-)

Kedves Éva!

Nagyon szívesen és igazán köszönöm, hogy értékeled az igyekezetünket! Nélküled nem ment volna, ahogy a többiek nélkül sem. Egyedül nekem nem sikerült volna, hiszen összefogni, csak így, ilyen nyitott szívvel, ahogy többen fordultatok a cél felé.

Köszönöm a támogatásod, hogy te is aktív részese voltál ennek a folyamatnak, mert titkon benned is bíztam és reménykedtem, hogy segítesz nekünk, mint egyik legrégebbi író-olvasónk. :)

Légy te is továbbra is része ennek a szép kezdeményezésnek, hogy visszaadjuk szép fényét és az otthon meghittségét az oldalnak!

Pussz, Tündér
2018. február 3. 19:40
Köszönöm Tündér!

Olyan rég nem tapasztalt családias légkör lengi be az oldalt, hogy töredelmesen bevallom nem lehet nem észrevenni többek építő szándékát. Úgy érzem nincs ebben semmi meglepő, egyszerűen az akarat találkozott az írni, olvasni szerető önmagammall, amihez a hátteret a feleségek online magazin régóta biztosítja mindannyiunk számára.

Nagy gratula! Hajrá!

Puszi! Éva :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: