újabb események régebbi események további események
09:37
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:10
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
06:13
Merkison regisztrált a weboldalra
20:47
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
20:32
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
07:50
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
07:36
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
07:27
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
07:00
Sеx dating in Аustrаlia | Girls for seх in Austrаlia: http://p-w.fr/72l2m ...
16:43
JamesAgobe regisztrált a weboldalra
16:39
Вeautiful girls fоr sех in уour сity UK: https://radyo.ir/5z9z5 regisztrált ...
10:00
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
09:26
Sех dаting in Austrаlia | Girls for sex in Аustrаlia: http://www.buz ...
07:50
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
18:54
Virág új cikket töltött fel

Koronás kimenő

2020. március 31. - Látogatók száma: 39

Bevallom, az utóbbi napokban kicsit szűkölködtem. Én, a nagy előrelátó nem vettem elég komolyan a spájzolást. Pedig gondolhattam volna rá, mert néhány hete már javában üresedtek a polcok a boltokban, de aztán láttam, hogy másnapra mindig fel is töltötték. Ej, ráérünk arra még-mondtam magamban Pató Pál úr szavaival. Én ugyanis egy hónapban egyszer szoktam bevásárolni, mikor hozzák a nyugdíjat, aztán ülök a babérjaimon. Csakhogy most napokkal előbb hozták a nyugdíjat, de közben hallom, hogy főleg az öregek-saját érdekükben- maradjanak otthoni karanténukban, mert rájuk különösen veszélyesek a vírusok. Szótfogadtam, szobafogságom csendje ellen csak a korgó gyomrom tiltakozott. Mert már kenyerem és tejem sem volt a kévéba, márpedig én a kávét tejjel higítom. Egyszer még kenyeret is sütöttem az előző hónapban megmaradt egy kiló lisztből, de mára már az is elfogyott.
De jó az Isten, jót ád! Mintha nekem találták volna ki az "öregek kimenőjét"! Szóval a szigorúságot enyhítették azzal, hogy az ilyen magamfajta szépkorúak 9 órától délig elmehetnek vásárolni és kisebb ügyeiket elintézni, persze távolság-tartással. Jaj de jó, még a csekkjeimet is fel tudom adni, mert már aludni sem tudtam miattuk, nem szeretek senkinek tartozni.
Így ma beöltöztem, felvettem a szájmaszkot és kesztyűt aztán neklódultam az itteni postára és boltba. Minden rendben ment, sőt megint tanultam valamit! Hogy micsodát? Hát kérem azt, hogy hogyan kell vakon vásárolni! Én ugyanis szemüveges vagyok és ma reggel bizony hideg volt kint. Mikor kiszálltam a kocsiból, a szájmaszk
alól kiszűrődő levegőtől azonnal bepárásodott a szemüvegem, hiába törölgettem, szinte semmit nem láttam. De olyan jók az emberek, különösen itt a bolti eladók, nagy segítségemre voltak és vakbuzgalommal vezetgettek, pakolásztak nekem. Utólag is nagyon köszönöm nekik, széppé tették a napomat és most immár újra az itthoni békés biztonságban gyomorkorgás nélkül tölthetem e vészterhes koronás időket.
Kép: net

A cikket írta: Ilona

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: