újabb események régebbi események további események
10:04
suWhoBnZfQSLipdP regisztrált a weboldalra
15:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Serpenyők (játékra)

2018. július 17. - Látogatók száma: 40

Lámpafény, Kontraszt, Libidó, Konyhakés, Gyümölcstelen

Nagy a kontraszt a kinti nyáresti sötétség és a bentről kiáramló lámpafény között, mely birokra kel egymással a nyitott teraszon. A kezemben lévő konyhakésen megvillannak a fények, pedig gyorsan metélem a zöldségeket a bográcsban fővő gulyáshoz. Egészségtelen, gyümölcstelen vacsora készül, hiába járunk a nyár közepén. Legszívesebben halászlét készítenék, második fogásként pedig barackos pitét sütnék, vagy meggyes rétest, csakhogy azt az én kedvesem nem szereti, letöri a libidóját, mondogatja, és addig udvarol, mígnem a sajtos pogácsa mellett döntök.
Jól tudom, hogy a gyümölcstelen nassolnivaló iránti igényének egészen más az oka. Amellett nem lehet borozgatni, márpedig a három jóbarát kiszáradt torokkal ott ultizik a nappaliban, és egymás után isszák a fröccsöket, mert az segít elviselni a hőséget, miközben a betlik és az ultik között megvitatják az élet nagy kérdéseit.
Ez a kedvesem napja. Hadd élvezze ki a kiszolgálást. Holnap úgyis magányos tévénézésre kényszerül, mert munka után a barátnőimmel bevesszük magunkat a plázába, vásárolgatunk, kávézgatunk, végig kóstoljuk a süteményeket. Ezzel egyensúlyba kerül a mérleg két serpenyője.
Hoppá! Jelez a sütő, elkészült az első tepsi pogácsa! Beteszem a sütőbe a második adagot. Nem baj, ha nem fogy el, s marad holnapra is. Legalább érzi a törődést akkor is, ha nem vagyok itthon!

A cikket írta: Yolla

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: