újabb események régebbi események további események
17:49
KartinaFrupt regisztrált a weboldalra
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Új aktualitások!

2018. március 4. - Látogatók száma: 44

Dobpergés....
Tehát mostantól... dobpergés... és ahogy ígértük... dobpergés.... a Feleségek.hu FB oldalán bárki közzétehet írásos tartalmakat, fényképeket és videókat!

Beszélgettünk róla a csevegőben és ígértem, hogy hétvégétől az oldal FB oldalán ti magatok is meg tudjátok majd bejegyzésként osztani a cikkeiteket-naplóitokat. Sőt, gyakorlatilag teljes írást is be tudtok másolni, ha azt szeretnétek, nem csak egy linket, ami az itt írt cikketekhez vezet, de azt is lehet. Akárcsak a saját privát FB oldalatokon.

Eddig ezt csak az adminisztrátorok és a szerkesztő tudta megtenni, de megbeszéltük és jónak találtuk, hogy azok, akik aktívan részt szeretnének venni az oldal otthonosabbá tételében, azok meg is tehessék ezt.

Természetesen, hogy a mások által közzétett bejegyzéseket először az adminisztrátorok egyike, vagy a szerkesztő jóvá kell hagyja, de ez nem ellenetek van, hanem a ti és az oldal védelmében. De minden, amit itt a www.felesekek.hu oldalon engedélyezett, az nagy valószínűség szerint ott is az lesz. Az oldalon egyik szó sincs blokkolva és a káromkodásszűrő is ki van kapcsolva, de azért próbáljunk az egészséges keretek közt maradni. ;)

Mivel mindannyian evilági munkában is, és nem csak Tündérföldiben serénykedünk, az engedélyezés néha időbe fog telni, de mindent megteszünk, hogy az általatok írt bejegyzések még legkésőbb aznap estig engedélyezve legyenek. Ráadásul még magam is tanulom, hogy hogyan is kell ezt csinálni. :D

Én magam továbbra is fogok napi ajánlatokat feltenni, de ha ti - és úgy gondolok rátok, mint aktív segítőtársaimra -, is tesztek fel, akkor én a régi cikkek közül fogok szemezgetni többször, vagy olyantól, aki szívesebben teljesedik ki itt az oldalon az írásaiban írói álnéven, és nem mert FB profillal is vállalni az arcát, mert ilyen is lehet. Írhatunk itt is és ott is. Gondoljatok rá úgy, mintha ezentúl mindkét oldalon is aktív résztvevők lehetnénk, és talán nem csak én érzem úgy, hogy jobb valamiben részt venni, mint csak a partvonalról nézni, ahogy a többiek játszanak.

Remélem, hogy ti is kedvet kaptatok és alig várjátok, hogy élhessetek ezzel az új lehetőséggel. :)

Gyertek! Alig várom, hogy engedélyezhessek végre valakinek! :)

https://www.facebook.com/Felesegek.hu/

Ui: A ti bejegyzéseitek a Feleségek FB oldalán bal oldalán található "Látogatók bejegyzései" területen jelennek meg azt követően, hogy rákattintottál az oldal bal oldali részén a "Bejegyzések" gombra.
Ha rákattintotok a Látogatók bejegyzései feliratra, akkor egy felugró ablakban nagyobb részen is látszanak. Vagy ezzel a linkkel egy felugró ablakon is megtalálhatjátok:
https://www.facebook.com/Felesegek.hu/posts_to_page/

Ui2.: Hogy a változásokat könnyebben vehessük... Emlékezzetek arra, hogy sokszor szerverhiba és egyéb iszonyat lassú betöltés miatt itt elszálltak a hsz-eink, konkrét bejegyzéseink is, mert kidob a rendszer, ha hosszan írunk, és ez a FB oldalon sokkal jobban működik.

A cikket írta: Tündér

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: