újabb események régebbi események további események
20:51
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:10
Lorensza regisztrált a weboldalra
06:50
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

A tökéletes nap

2010. április 28. - Látogatók száma: 90

Szerintem minden nőnek az az álma -mégha titkolja is-, hogy fehérruhában, orgona szóra az oltárhoz vonuljon azzal a férfival, akit szeret, akinek gyermeket szeretne szülni.

Bennem még friss és eleven az élmény, hiszen most szombaton történt meg a nagy esemény. Fél évvel ezelőtt tartottunk egy polgári szertartást, de azt mind a ketten csak jogi formulának tartottuk, hiszen egy pénteki nap volt az önkormányzati hivatalban, a kis házasságkötő teremben.
Most minden más volt! Már két hónappal korábban kiválasztottam a ruhát, csipkés és uszályos, minden nő álma. Húztam is magam után a tanúm nem győzte igazgatni.
A szertartás is maga volt az álom! Teljesült régi nagy vágyam, az az idős plébános adott férjhez, aki kislánykorom óta ismert, nála voltam első áldozó és bérmálkozó is. A templom tele barátokkal, ismerősökkel, rokonokkal.
Kívánságomra a templom gitáros énekkara is szolgálatot vállalt, persze az orgonaszó után. Mivel nászmise volt, két barátnőm olvasta az olvasmányt, a szentleckét és a könyörgést. Amikor kivonultunk a templomból, a gratulációk alatt az énekkar még a téren is játszott nekünk, zeneszóval, boldogan és büszkén fogadtuk a gratulációkat.
Boldoggá tett az a nap. Nemcsak az, hogy igen, én is voltam fehér ruhás menyasszony, hanem az a tudat, hogy ennyire tudnak és képesek még szeretni emberek, tudnak együtt örülni másokkal, boldoggá teszi őket más boldogsága.
Mindenkinek szívemből kívánom, hogy része lehessen ebben a szeretetben és boldogságban, ami számunkra szombaton megadatott.

A cikket írta: Andyy79

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. május 6. 15:50

megtekintés Válasz erre: Babenko - 2010. május 6. 08:46

Sok sok boldogságot kívánok nektek! :)

Köszönjük szépen!
2010. május 6. 08:46
Sok sok boldogságot kívánok nektek! :)
2010. április 29. 22:02
Gratulálok nektek! Legyetek nagyon boldogok!
Anna
2010. április 28. 18:21
Jaj Andi! A mosoly lemaradt!
:-))))
Pussz,
Tündér
2010. április 28. 18:07
Szép történet és gondolom, jó lesz rá közösen mindig-mindig visszaemlékezni...
Pussz Nektek és sok-sok boldogságot,
Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: