újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

A tökéletes nap

Látogatók száma: 90

Szerintem minden nőnek az az álma -mégha titkolja is-, hogy fehérruhában, orgona szóra az oltárhoz vonuljon azzal a férfival, akit szeret, akinek gyermeket szeretne szülni.

Bennem még friss és eleven az élmény, hiszen most szombaton történt meg a nagy esemény. Fél évvel ezelőtt tartottunk egy polgári szertartást, de azt mind a ketten csak jogi formulának tartottuk, hiszen egy pénteki nap volt az önkormányzati hivatalban, a kis házasságkötő teremben.
Most minden más volt! Már két hónappal korábban kiválasztottam a ruhát, csipkés és uszályos, minden nő álma. Húztam is magam után a tanúm nem győzte igazgatni.
A szertartás is maga volt az álom! Teljesült régi nagy vágyam, az az idős plébános adott férjhez, aki kislánykorom óta ismert, nála voltam első áldozó és bérmálkozó is. A templom tele barátokkal, ismerősökkel, rokonokkal.
Kívánságomra a templom gitáros énekkara is szolgálatot vállalt, persze az orgonaszó után. Mivel nászmise volt, két barátnőm olvasta az olvasmányt, a szentleckét és a könyörgést. Amikor kivonultunk a templomból, a gratulációk alatt az énekkar még a téren is játszott nekünk, zeneszóval, boldogan és büszkén fogadtuk a gratulációkat.
Boldoggá tett az a nap. Nemcsak az, hogy igen, én is voltam fehér ruhás menyasszony, hanem az a tudat, hogy ennyire tudnak és képesek még szeretni emberek, tudnak együtt örülni másokkal, boldoggá teszi őket más boldogsága.
Mindenkinek szívemből kívánom, hogy része lehessen ebben a szeretetben és boldogságban, ami számunkra szombaton megadatott.

A cikket írta: Andyy79

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Babenko

Sok sok boldogságot kívánok nektek! :)

Köszönjük szépen!
Sok sok boldogságot kívánok nektek! :)
Gratulálok nektek! Legyetek nagyon boldogok!
Anna
Jaj Andi! A mosoly lemaradt!
:-))))
Pussz,
Tündér
Szép történet és gondolom, jó lesz rá közösen mindig-mindig visszaemlékezni...
Pussz Nektek és sok-sok boldogságot,
Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: