újabb események régebbi események további események
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Az éber szomszéd esete

2015. május 2. - Látogatók száma: 49

Mint már írtam sokszor, nem csak én vagyok beteg, hanem édesanyám is. Sajnos leesett a lábáról, és ágyban fekszik és rendbe kell tartani ami bizony az ízületi problémái miatt nehéz és bizony minden mozdítás fájdalommal jár, bármilyen óvatosan szeretném .

Sajnos olykor hangosan jajong, és az agyér elmeszesedése miatt kiabál is, és bizony a nagyon vaskos panel miatt kihallani a lakásból, hogy hangosan jajong, és kiabál, hogy fáj, de hát lemosni és tisztába tenni, rendbe tenni az ágyat kötelező alatta, és mellette, körülötte.
Van gondom, van problémám, és injekció kúrát is írtak fel számára, tehát még az orvost is várom minden alkalommal, ami ugye külön kis figyelmességet igényel, hogy ne legyen minden manszos, szóval teszem a dolgom amit kell. Ezt talán csak az érti igazán, aki hasonlón átment, átélt.
Szomszédomban lakó hölgynek új barátja akadt. El eddig nem találkoztam vele, de a hétvégén megismerkedtünk csütörtökön.
Én tettem a dolgom, édesanyám jajongott, és a fordításnál kiabált, hogy fáj!
Éber szomszédom a folyosón a lépcsőházban ezt meghallva hívta a rend éber őreit, a rendőrséget, hogy valami bűntény folyik a szomszédban. Gondolom szóltak neki várja meg őket azonnal jönnek.
Közben megérkezett az orvos is. Ketten fordítottuk édesanyámat, mikor Ő ismételten kiabált, hogy fáj, és csengettek az éber őrök. A doki kezében a tűvel szólt menjek nyissak ajtót, addog térddel megtámasztja, és beadja az injekciót.
Mit mondjak két termetes teljes kilátást eltakaró határozott személlyel találtam magam szemben, akik félre tolva beléptek, és meglepődve nézték a dokit, aki épp végzett a szobában a művelettel.
Na innen jött egy kis kérdezz felelek játék. A doki magát igazolva elmesélte és megmutatta a rend őreinek mi a helyzet és mi a probléma forrása.
A rendőrök távozóban elnézést kértek, és elég hangosan figyelmeztették a szomszédot, hogy előtte becsöngethetett volna megnézni mi van?
- Uraim, és ha épp gyilkosság folyik mit tehettem volna? - kérdezte a szomszéd.
A rendőr széttárta a karját.
Na ezt megúsztam, de még most is rajtam nevetnek a házban, hogy a rendőrség kijött egy pelenkázásra és egy injekciózásra.
Mit mondjak, azóta beszéltem a szomszédommal, hogy ha lecseréli a barátját először világosítsa fel, hogy beteg lakik a szomszédságban, aki fájdalmában kiabál is olykor!!
Mindent próbálok, jól tenni, de nem mindig sikerül, és sokszor kihallani a jajgatást, de hát ez van.

A cikket írta: Divi Éva

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2015. május 3. 22:45
Szia Sandra !

Igen, valóban az, akárhonnan nézem, de sajnos ellene tenni nem tudok semmit. Úgymond szenvedem az élet rám rótta kínokat, és cipelem a keresztem csendesen, bár néha üvölteni tudnék bármitől, de tehetetlenül kell néznem ahogyan az általam mélyen tisztelt és imádott ember gyermekké lesz, s szétfoszlik egy álmom, hogy felnézek rá, mert csak ápolni és gondozni tudom, mint egy gyermeket, pedig magam is segítségre szoruló vagyok !!!
Köszi, hogy olvastál.
Üdv Éva.
2015. május 2. 14:43
Ez tulajdonképpen egy nagyon szomorú történet, Éva.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: