újabb események régebbi események további események
02:02
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
13:42
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
04:34
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:13
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
12:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
02:23
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:16
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
02:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Erotikus

A vér nem válik vízzé

2017. február 28. - Látogatók száma: 49

báró Eugén István az okmányiroda várójában türelemmel kivárta, hogy végre a kijelzőn megjelenjen az általa húzott sorszám. Nagy sokára kiírták a számát, és a tízes ablakhoz irányították. Az ablak túloldalán egy segítőkész fiatalember érdeklődött, hogy miben segíthetne.

- Miben segíthetek Báró úr?

- Honnan tudja, hogy báró vagyok? A nemesi előnév használata 1947 óta törvényileg tiltott! Az én nevem Eugén István! Igaz ugyan, hogy a családfakutatás szerint a tizenhetedik századig vissza tudom vezetni, hogy az ük- ük- ük- ük nagyapám kapta ezt az örökölhető főnemesi címet, mert Szapolyai János mellett bátran harcolt az Ozmán birodalom ellen! Ezért adományozták neki a bárói címet.

- Hiszen itt áll feketén - fehéren az okmányokon, hogy az ön neve Báró Eugén István! Ezek szerint a báró, az nem is a vezetékneve? Utólag majd kijavítom az anyakönyvben!

- Nincs különösebb jelentősége, - de nem is szükséges! Nem ezért jöttem ide, hanem mert sürgősen válni akarok! Ez a mi köreinkben ugyan nem szokás, de én kivételesen most ragaszkodom a váláshoz!

- De, hiszen csak a múlt héten kötött házasságot, és már válni akar?

- Ez igaz, de az óta sok minden kiderült a feleségemről! Nehéz erről nekem beszélnem! Amit most elmondok önnek, - és ha ezt valahol visszahallom, akkor az isten irgalmazzon magának, - mert ha a Jobbikos képviselők javaslatát mégis megszavazza a parlament, akkor majd ismét jogosan használható lesz a nemesi előnevünk, sőt talán még az első éjszaka jogát is visszakaphatjuk, és a pallosjogot is! Szóval jó lesz oda figyelni, hogy nehogy engem kibeszéljen!

- Hallgatom!- mondta az ügyintéző, és letette az iratokat a kezéből.

- A hitvesemmel a galopp pályán ismerkedtünk össze, amikor egy nagyobb nyereményt vettem fel éppen a pénztárnál. Ott állt Ő is a tökéletes alakján egy gyönyörű piros mini ruhában, nagy kalappal a fején, és combközépig érő csizmában. Szinte vonzotta magára a férfiak tekintetét, és a nők irigy pillantását. Ennek örömére meghívtam egy drinkre, és ahogy az idő múlt, egyre jobban éreztük magunkat egymással. Mikor már vagy három hete jártunk együtt, nagy merészen felhívtam a figyelmét arra, hogy ideje lenne már kettőnk között egy testi kapcsolatnak, és fel akartam csalni a lakásomra. Ő finoman lerázott, és határozottan kijelentette, hogy csak az esküvő után hajlandó lefeküdni velem! Miután látta rajtam a csalódottságomat, elmosolyodott, és magához ragadva a kezdeményezést, még ott a kocsiban rögtön orálisan kielégített, - többször egymás után! Csodálatosan jól csinálta, és ez így ment hosszú heteken át, minden áldott nap! Nagyon tetszett, hogy csak az esküvő után akart lefeküdni velem, és emiatt egyre jobban belehabarodtam! Végre kitűztük az esküvő napját. Az idő gyorsan telt, és mivel egy szép fényes esküvőt akartunk, sietnünk kellett az előkészítéssel!

Elérkezett az esküvő napja. Boldogságomnál csak a türelmetlenségem volt nagyobb, hogy minél előbb ágyba bújhassak vele, mert már annyira kívántam.
A vendégek lassan mind eltávoztak, és én máris ott ültem türelmetlenül az ágy szélén. Vártam, hogy meglássam végre a fürdőszoba ajtajában. Nyílt az ajtó, és megjelent egy könnyű kis áttetsző babydollban, és a formás keblei hetykén ágaskodtak, akárcsak az én férfiasságom.

Elkezdtük egymás testének kényeztetését, simogatását. Meg akartam adni a módját, mert nem akartam semmit sem elsietni. Azt akartam, hogy örök emlék legyen az első közös együttlétünk. Javában folyt a szerelmi előjáték közöttünk, amikor megakadt a kezem egy hímtagban!

- Most mondja meg őszintén! Mi a válóok, - ha ez nem?

A cikket írta: emillio

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2017. február 28. 14:22
Szia, Emillio!

Így jár az, aki próba nélkül vásárol.

Puszi: Yolla
2017. február 28. 12:17
:D Valahogy már az elején sejtettem...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: