újabb események régebbi események további események
00:39
Pinokkió módosította a cikkét
00:21
Pinokkió új cikket töltött fel
00:02
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
08:19
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:17
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
05:20
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
07:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
21:24
Robertker regisztrált a weboldalra
01:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:30
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Hogyan legyünk kevesebbek néhány kilóval

2018. július 10. - Látogatók száma: 49

Tegnap írtam a ránctalanítási programomról, aminek az volt a lényege, hogy nyugodtan együnk vaniliasodóval leöntött aranygaluskát, mert az az 1-2 kg plusz kisimítja a ráncokat.Persze ez csak a korombéliekre vonatkozik, a fiatalok sanyargassák csak magukat, nekik még nincsenek ráncaik.Ma a zsírégetési programomról akartam írni, ha netalán mégis zavarna valakit az a néhány felszedett kiló, de az élet megkímélt ettől a feladattól...
Ugyanis tegnapra ütemeztem a TESCO-béli látogatásomat, de meggondoltam magam, mert két hatalmas zivatar is követte egymást, így ma indultam neki ennek a "jaj, de nem szeretem" utamnak.Nem is tudom, hogyan lehet valaki szerelmese a vásárlásoknak, mikor engem a hideg is kiráz tőle.
Ilyenkor igyekszem a halmas bevásárlókocsi árnyékában meghúzódni, ha ismerőst látok, ráhasalok, hogy ne vegyen észre, mert nem mindig van kedvem beszélgetni.
Ma is így tettem, mikor megláttam Borikát, de hiába fedeztem magam, csak észrevett és már messziről integetett. Borikát még a hugomtól "örököltem", az ő barátnője volt, így engem is jól ismert.
-Szeretnék néhány zölségfélét venni-mondtam, mert tegnap bepakoltam aranygaluskából.Megjegyzem, mióta az eszemet tudom-úgy 18 éves koromtól-a súlyom szinte változatlan.Nyurgának teremtett az Isten, így az a csekélyke többlet elvész rajtam. Csakhát a gond ott van, hogy a testem nagyonis nyilvántartja a koromat és hozzákezdett rendezgetni.Ami abból áll, hogy a lábaim mintha vékonyodnának és az onnan elvett izomzat zsír formájában a derekam körüli részre tapadt.
-Nehogy fogyókúrázz, Ica!-intett Borika.
-Nekem van egy jó módszerem! Ha valaki olyannal találkozom, aki számít nekem, behúzom a hasamat, ez mindjárt -4 kg!
Elálmélkodtam, elég fárasztó lehet szegénynek behúzott hassal órákig beszélni valakivel.Dehát a szépségért meg kell szenvedni!
-De Borikám, hol van itt a női egyenjogúság? Mutass nekem egyetlen férfit is, aki nem büszke a "tekintélyére", és vidáman vedeli a sört, miközben dagad a sörhasa.
-Egyébként én számítok Neked? No, akkor csak engedd ki nyugodtan a behúzott hasadat!
Milyen fifikás nő ez a Borika! De nem sokat töprengtem rajta, mert vártak a salátának való alapanyagok.
/BI/

A cikket írta: Ilona

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: