újabb események régebbi események további események
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
21:57
Tündér módosította a naplóbejegyzését
21:45
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
15:58
Pinokkió módosította a cikkét
13:47
Ilona módosította a naplóbejegyzését
11:14
Ilona új bejegyzést írt a naplójába

A halak nagy csapása!

2010. június 2. - Látogatók száma: 15

A halaink elpusztultak és mai napig nem tudjuk, hogy miért!

Édesanyámnak olyan szép halai vannak 3 akváriumra való, jó helyük van és szaporodnak.

Egy nap anyukámnak az az ötlete támadt, hogy legyen nekünk is. Én nem igazán örültem neki, de ha már van akvárium és a gyerek szeretné, végül is jó, legyen. Meg is érkeztek a mi halacskáink, mindenük volt, ami kell ahhoz, hogy tartsuk őket, jó helyüket megcsinálva elkezdtük a kis csapatot nevelgetni. Ez eddig jól is hangzott, de nem gondoltuk, hogy így járunk. Persze, mint mindenki utána már örültünk, de ez az öröm nem sokáig tartott.

Egy nap, mikor nézem őket, hoppá 1 halacska elpusztult, ki kellett szedni, hogy a többi is nehogy elpusztuljon, de sajnos elkéstünk, hiába volt vízfertőtlenítés a mi színpompás, cuki kis halaink egymás után föladták, végül egy sem maradt. A gyerkőcöm igen csak elvolt keseredve, mert szereti az állatkákat és más megoldás nem lévén, nem bírva nézni bánkódását még egy adaggal megpróbálkoztunk, de meg is beszéltük a dolgokat előre.

Mondtam neki , ha esetleg ezek sem maradnak meg, több nem lesz, mert úgy látszik, hogy nem igazán van jóhelyük nálunk. Jó, elhoztuk újra a kis halakat, de az élet fintora, hogy megint ugyanúgy jártunk, egyik a másik után pusztult el.

Onnantól kezdve nem próbálkoztunk, mert szerintem hiábavaló is lenne. Valami oknál fogva nem maradtak meg, ma sem tudom, hogy miért, ez már csak talány marad számunkra.

Viszont kislányom nincs egyedül, mert itt van neki a kutyus és vigasztalja Őt.

A cikket írta: Orsolya

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: