újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Cicák a dolgozóban

Látogatók száma: 25

Pár hete megszaporodtunk! :))

A cég udvarán mindig is éltek macskák. Néha láttuk egyiket másikat, ahogy egérrel a szájában ballag az udvaron. Évekig teljesen zárt épületben dolgoztunk és pár éve, kaptunk egy nyitott dohányzót, pihenőt.
Ennek következtében a cicáink urbanizálódtak! :) Odaszoktak a pihenő részbe, mert sokszor kaptak az emberektől pár falatot. Mégis csak kényelmesebb volt, mint órákig várakozni az egérlyuk előtt. :)))
Egy nap cicaanyuka sétált a dróthálón túlról, a pihenőbe! Mögötte három villámhárító farkú kismancsos osont szorosan anyu nyomában. Két koromfekete és egy cirmos gombóc sötétkék szemekkel és apró karmincákkal. Akkor elgondolkodtam, hogy a cicamama mennyire biztonságban érezte ott magát, ha elhozta a kicsiket is a "Mekibe"! Lassan a kicsik is megszokták az embereket, és pontosan tudták, hogy mikor van a kajaidő, mikor hozzák a fehér köpenyes emberek a finom falatokat. A szemünk előtt serdültek kamaszokká. Az egyik fekete, méltóságteljes, távolságtartó kandúr lett, a másik kettő törleszkedő, hízelkedő nőci. Morcos, kemény motoros fazonú operátorom átváltozott és gügyögve etette a jószágokat. Megvonta a szájától a cserkészkolbász végét, hogy a cicók se maradjanak éhen.
Pár hete az egyik gömbölyödő feketénk lebabázott. Hova máshova, mint a pihenő sarkába! Volt nagy öröm, mindenki gratulált a babákhoz. Na, ne úgy képzeljük el, ahogy az embereknél szokás, de párás szemű férfiak bújtak ki a lépcső alól a kiscica látogatás után! :))))))))))
A kiscicák nyiákoltak, aludtak, ettek. Aztán egy nap eltűntek! :( Nem tudtuk mi lett velük, mert még a takarítók, akik a területet rendben tartják, sem tudtak róluk semmit. Viszont, pár nap után, megint ott voltak egy nagy dobozban a lépcső alatt. Én is bemásztam, kicsit cicázni. Az anyuka sztoikus nyugalommal vette tudomásul, hogy megint látogatója érkezett. A három kormos és egy cirmos közül felvettem az egyiket. Anyuka meg sem moccant. Mintha tudta volna, hogy kis dédelgetés után, úgyis visszakapja a kölyköt.
Szigorú tekintetű, katonás természetű főnök kiadja az ukázt. A cicóknak menniük kell! Most miért, elvannak itt, senkit nem zavarnak. :((( - zajong suttogva a jónép.
Aztán cicaügyben, mintha semmi nem mozdulna! Tegnap éjjel megyek át a másik üzemrészbe. A folyosó ablakon keresztül mit látok!? Katonás természetű főnök a doboz fölé görnyedve bájolog az anyukával és egyenként teszi vissza a dobozba, a szanaszét kóborolt cicababákat!

A cikket írta: Babenko

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

A neten találtam. Nekem csak egy cirmos kandúrom van. De ez a kép nagyon megtetszett! Olyan igazi kíváncsi cicás. :)))
De most komolyan, honnan vetted ezt a képet??? Cicák....az enyém meglógott az ötödikről a tetőn át...de megkerült. Viszont a hálátlan nem játszik a külön neki küldött játékkal....pedig én még itt is gondolok rá....
Az angol cicák már tudnak magyarul is ;-))))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: