újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Egy szál vörös rózsa

Látogatók száma: 52

Róza csendes,rendes asszonyka volt.Felnevelte a lányait,akik kirepültek,férjhez mentek,élték már a saját életüket.Róza pedig hirtelen magára maradt.A férje öngyilkos lett.Nem tudni az okokat.Kapcsolatunk ekkortól datálódik. Vigasztaltuk,próbáltunk segíteni,hogy felépüljön,hogy magára találjon.
Eltelt egy-két év és Róza új párra talált.Bár a gyerekek nem nézték jó szemmel ő hozzáköltözött.Úgy nézett ki,nem volt rossz döntés és nemsokára született egy szép kislány,a közös gyermek.Velük örültünk.
Ám ahogy nőtt a gyermek,a két felnőtt között kezdtek előjönni a problémák.A férfi túl sokáig élt egyedül,nem tudta megszokni a közös életet.Sokszor elhangzott a szájából:"az én házam,az én..."Mintha Róza semmit nem tett volna hozzá a közös élethez.Nagyon rosszul esett az asszonynak,de nyelt,tűrt a gyermek miatt.Aztán eljött az a pont,amikor már nem lehetett,külön költözött a kislánnyal,aki nagyon szerette az apját is és nem engedte,hogy végképp magára hagyják.Róza főzött,a férjének is,kimosott rá,csak éppen nem éltek együtt.
A kislány közben már gimnazista lett.Tehetséges,gyönyörű hanggal megáldva.Szerepelt szinjátszó körben is,mindenki ismerte lakókörnyezetében és szerették is.
Aztán megtörtént a TRAGÉDIA !Egy este nem ment haza a megbeszélt időre egy baráti szalonnasütés után.Édesanyja kétségbeesetten kért segítséget.Másnap találták meg,holtan.
Csak 17 éves volt.Csupa lehetőség,előtte állt az élet.És ez az életvidám kislány egy berúgott,bedrogozott fiatalember áldozatává vált.A szülei összetörtek.Hogy lehet ezt túlélni?Nem tudom.Holnap lesz a temetés.A kérés az hogy csak egyetlen szál virágot vigyen aki elmegy,egy szál vörös rózsát.Az volt a kislány kedvence.
Mellettük voltunk amikor várták ezt a kései csodát és ott leszünk amikor végleg el kell engedniük.Visszük a szál vörös rózsát,bár ünnepre vihetnénk,diplomaosztóra,esküvőre!
A szívünk vérzik és nyeljük a könnyeket...

A cikket írta: Anyu

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Yolla

Őszinte részvétem!

Köszönöm Yollám!

Készülök meglátogatni az anyukát és elmondom majd neki hogy sokan gondolnak rá ebben a nehéz helyzetben.
Puszi
Őszinte részvétem!

megtekintés Válasz erre: Ilona

Szia, Anyu!
Szörnyű és szinte felfoghatatlan, ami történt. Épp' most hallottam nyilatkoni a kislány anyját, aki ismeri a gyilkos családját.
Részvétem a családnak, ismerősöknek!

Erre nincsenek szavak.Köszönöm!
puszi
Szia, Anyu!
Szörnyű és szinte felfoghatatlan, ami történt. Épp' most hallottam nyilatkoni a kislány anyját, aki ismeri a gyilkos családját.
Részvétem a családnak, ismerősöknek!
Itt nem tudtam szólni hozzátok,akadozott a rendszer,de úgy látom,végre helyrejött.Köszönöm a részvétet és hogy olvastatok!
 
R.I.P

https://youtu.be/rK2nz07bgzo
Nekünk, kívülállóknak is szörnyű ez a hír. Döbbenten hallottuk. Neked, aki személyesen ismerted a családot különösen.

Részvétem a szülőknek!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: