újabb események régebbi események további események

Emberek, akik másokat aláznak meg!

2010. június 10. - Látogatók száma: 23

Sors iróniája, ha kiderül másról, hogy tévedett!

Szomorú dolog megtudni, hogy hazudnak nekem és mások rosszindulatú pletykáiból kell megtudnom, hogy baj van! Szomorú, hogy vannak emberek, akik szeretik a szerencsétlen helyzetbe került embereket megalázni és kibeszélni!

Más is kerülhet olyan helyzetbe, hogy nem mer bármit is a másik tudtára adni! De legjobban az fáj, hogy ha segítesz évek óta valaki és elvagytok, a végén meg kiderül, hogy hazudott neked! Szégyenlte azt, amit okozott és hiába próbálja helyre hozni nem tudta!

Ezt viszont kihasználva az a másik pletykás ember, aki megtudta és ezt a szerencsétlent eláztatta, az is szomorú, főleg ha beleüti mások dolgába az orrát! Van ilyen ember aki, szereti mások kínját nézni és megalázott helyzetét látni!

Miért jó ez? Miért kell egy embert ennyire megalázni? Biztos sokakban tevődik föl a kérdés! Ez a sors egy jó barátnőm sora, aki nekem hazudott és az fáj, hogy mások által kellett megtudnom és nem tőle! Szomorú, mert bizalmam elveszett és úgy érzem, hogy megkaptam az élettől a következő pofont!

De szerintem megfogja oldani és azzal fog elém állni, hogy megvan és rendbe jött a dolog!
Sajnos tudom ki bántotta őt és ezáltal fájdalmat okozott nekem is, de hiba volt, mert az anyagi jellegű problémákból még mindig volt kiút, de az emberiből nincs, aki így eláztat valakit, amihez nincs köze, hihetetlen!

Összefoglalva mindenkinek vannak úgy nevezett "jó akarói"! De azért is megmutatja, azt mondta nekem, hogy kimászik belőle! Úgy legyen!

Orsolya

A cikket írta: Orsolya

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. június 11. 21:17
Az kéne, de az emberek jól takarják igazi énjüket! hellóka Orsolya
2010. június 11. 20:47
Bízzál az emberekben,de láss keresztül a hímezett hazugságokon!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: