újabb események régebbi események további események
14:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
21:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
21:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Mesedélután szövegkönyv nélkül

2010. július 19. - Látogatók száma: 20

Minden előkészítve, azonban mégis csak volt egy bibi...

Már nem is tudom, hogy hanyadik "Mesedélután"-on voltam, voltunk túl, sőt azt hittem, hogy rutinos lettem, lettünk azok megszervezésében, gyakorlásában, előadásában, hiába az alapos előkészítés, mégis csak volt egy bibi.

Épp a buszra vártunk, mikor az egyik diákom csendesen bejelentette, hogy otthon hagyta a meséjét, azért eljött, nem akart bennünket cserben hagyni.
Nem tagadom, de rám jött egy kis pánikhangulat. Még szerencse, hogy a lányom - mivel nem volt aznap tanítás az iskolájukban - kinyomtattam a meséket, melyeket az úgymond "rendelők" meg is kaptak. Így tettek szert egy-egy személyre szabott mesére.

Rá egy évvel később megint megismétlődött ez a szituáció. Mindenki megvolt, felkészültünk, s egy másik diákom jelentette be, hogy az iskolában, a padjában hagyta a meséjét. Most már rutinosabb voltam, hisz az öregek otthona számára külön egy példányban kinyomtattam és összefűztem a meséket. Ez is megoldódott.

Utólag mindkét diákom bevallotta azt, hogy nem akartak lemaradni a jutalom diplomata pudingról, mellyel mindig megkínáltam a kis mesemondóimat.

S, észre sem vették, hogy mennyi időt töltöttek a "Betűk Birodalmában". Egyszer majd azt is leírom, hogyan kezdődött meseírói pályafutásom.

A cikket írta: kiki64

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. július 24. 13:47
kedves Orsolya, már ma fel is raktam azt a cikket
üdv.

:)
2010. július 19. 14:52
Kiki! Érdeklődéssel várom....üdv Orsolya
2010. július 19. 14:21
köszönöm a szavaid, kedves Orsolya
azért még folytatom ennek a történetét
:)
üdv.
2010. július 19. 14:01
Kiki! Biztos, hogy jó lehetett, igencsak jó ötletnek tartom! Tőlem 5-t kaptál, mert szerintem a gyerekek összefogása fontos dolog! üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: