újabb események régebbi események további események
19:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
20:51
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:10
Lorensza regisztrált a weboldalra
06:50
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Osztálytalálkozó 1.

2010. augusztus 26. - Látogatók száma: 43

Vera az a típusú negyvenes nő volt, akiről a férfiak mindegyike bizton hitte, behatóan ismeri. Éppen olyannak vélték, mint a többi hivatalnokot, akik az irodaházak emeletein dolgoznak, akiknek mindig van szabadidejük, hogy elszívjanak egy cigit és megigyanak egy erős feketét, akik mindent jobban tudnak, akik biztosan lavíroznak a dilettantizmus állította hivatali útvesztőkben, akik úgy néznek a mindenkori kuncsaftra, hogy azoknak menten elillan az életkedvük.
Éppen a lakásához legközelebbi kozmetikai szalon várójában üldögélt. Izgatottan készült a pénteki, balatoni osztálytalálkozóra. Felkapott a kis üvegasztalról egy jóízű bulvárlapot. Először sebesen végig lapozta, csak a képekre volt kíváncsi. Alig fojtott élvezettel leste a fotókat, felettük a vastag főcímeket. A hirdetéseket nemkülönben érdeklődve böngészte, kislányos örömmel olvasta magában:

Regisztráljon! Most regisztráljon! Itt a nagy lehetőség! Csak ma!

Regisztráljon – és kaphat egy féltékeny barátot, meg egy jó kis migrént.
Regisztráljon – hogy illatos kertjébe egy óriásplakátot állíthassunk, mely akciós rósejbnivel töltött burgonyafánkot reklámoz! Ideális napellenző.
Regisztráljon – és elsőként léphet be az új hiperplázába a Citadella tetején, hogy az agresszív tolongást megelőzve az öné lehessen az új csúcs-mobiltelefon, mely elvégez ön helyett mindent: megírja a leckét, leteremti idióta főnökét, virágot vesz anyósának, behabzsolja a romlott spenótot, minden tekintetben ideális házibaráttal szolgál, és hetente hozza a nyugdíjat!
Regisztráljon – hogy megkaparinthassa a legjobb panorámájú marsi parcellák egyikét, hogy száz év múlva élvezhesse a nem mindennapi látványt!
Regisztráljon – egy jó állás reményében! Legyen képviselőjelölt! Biztos megélhetés, elhanyagolható munka az egyik jelentéktelen bizottság még jelentéktelenebb albizottságában.
Regisztráljon – celebnek! A hülyeség nem akadály!
Utazzon last minute! Ha regisztrál, esélyes a Bermuda-háromszög titkának felfedezésére. Mindez most féláron, az álomhajóút csak odafelé biztosított. A TITANIC fedélzetén akár hógolyózhat is.
Hölgyeim! Ha most regisztrálnak, garantáljuk a mihamarabbi gyermekáldást! Ikrekkel fogják megajándékozni párjukat, ha tetszik, ha nem, akikből, ha azonnal regisztrálja őket is, majdan remek aranylábú csatárpáros válik a városi focicsapatban.
Regisztráljon – ha hisz a KRESZ-ben, hogy családi trolibuszvonalat vezethessünk a lakása (amennyiben többet van törzskocsmájában vagy törzskozmetikusánál, hát onnan) és a belváros között!

Csupán egyetlen, roppant bonyolult kérdésre kell válaszolni:
Vajon melyik égitest az otthonunk jelenleg?
A; Föld
B; Halálcsillag
C; Nap
Maradjon velünk, és regisztráljon, mielőtt beküldi a jól megfontolt választ!

A nő elgondolkodva tette le a magazint, eljött az ő ideje, végre szabaddá vált a terep. Az ajtóban majdnem összeütközött egy átlagos kinézetű, szemtelenül fiatal lánnyal; dús, félhosszú, a sötétbarnából a feketébe átforduló haja éles ellentétet mutatott vajszínű blúzával, cseppet sem hivalkodó, fehér pöttyös, piros szoknyájával. Fülében kristályfülbevaló csillogott a neonok fényében.

A cikket írta: leilaleslie

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: