újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Pislákoló fény helyett a teljes Napot

Látogatók száma: 58

Lámpásom! Mutasd nekem az utat, segíts kitalálnom végleg a sűrűből! Hosszú hónapok alatt tanítgattál arra, hogy a pislákoló fény helyett a teljes Napot, a napfény ízét ismerjem meg.

Lassan, halkan peregnek az esőcseppek a tetőablakomon. Öregszik a délután, fáradnak a színek. Január 6-a van, Vízkereszt (vagy, amit akartok) Elmúltak az ünnepek, a karácsonyfa még pompázik, mit sem vesztett varázsából. Nézek magam elé, merengek. Mint ezernyi apró szilánk, úgy áll össze teljes egésszé a 2011-es évem.
" ... halott virágok illatát nyögik a fák, valami véget ért, valami fáj."

Én, a sérülékeny törpe, Rád gondolok Óriásom. Minden kétséget kizáróan, TE jelented számomra a megkapaszkodás lehetőségét.
Talán már nem is élnék, ha a figyelmed, a törődésed, a szereteted nem irányítod rám. Mély fájdalmamban Te hoztad el számomra a gyógyírt, mely sajgó sebeimet beforrasztotta.
Nehéz volt a 2011-es esztendő, annak minden keserűségével, csalódásával.

Lámpásom! Mutasd nekem az utat, segíts kitalálnom végleg a sűrűből!
Hosszú hónapok alatt tanítgattál arra, hogy a pislákoló fény helyett a teljes Napot, a napfény ízét ismerjem meg. Szavaid mosolyt csalnak arcomra, mikor arra gondolok, felismerted a változást, az élethez, a megpróbáltatásokhoz való hozzáállásomat. Ismersz. Sokat hányódtunk, talán többször tett próbára bennünket a Sors vagy Mindenható, de mindig talpra álltunk. No igen. Hogy nem volt mindig könnyű? Nem.
A jelenléted ad erőt, hogy a mindennapok, sokszor szélmalomharcát is megtudjam vívni. Súlyos keresztem alatt ugyan még rogyadozom, de talán lesz újra hitem.

Kopp, kopp, kopp ... az esőcseppek már erővel zúdulnak lefelé ...

A cikket írta: hamisgyöngy

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Köszönöm a megtisztelő figyelmet, a véleményeket! Most hadakozom önmagammal, az érzéseimmel, a veszteségeimmel és emlékezem!
Hamarosan visszatérek, mert továbbra is vallom, jó itt lenni!!!
Üdvözlettel: hgy
Szia Hamisgyöngy!
Nekem is nagyon bejött az írásod:-) Tecccett;-)
Üdv,
Pinokkió
Tisztelt Hamisgyöngy!
Gyönyörű fohászt írt. Nagyon tetszett, hogy pár megszemélyesítéssel, költői képpel fűszerezte az írást, és kifejezetten jó volt a keretes szerkezete.
Bokor
 
Szia Hamisgyöngy!

Kicsit szomorkás az írásod. Esős és borús. Érzékeny cikk.

Köszönöm
Xaide
Szia Hamiska!

Csak nyugodtan zúduljanak az esőcseppek, utána kisüt majd a nap. :)

Üdv:Ailet
Kedves Hamisgyöngy!

Számot vetni a múlttal, a jelent és a jövőt tervezni mindig nehéz, de ha van hit, akkor minden könnyebb. A lámpás, a te Lámpásod meg fogja mutatni az utat, ha hiszel.

Pussz, Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: