újabb események régebbi események további események
23:00
Pinokkió módosította a cikkét
17:40
Pinokkió új cikket töltött fel
09:52
Tündér módosította a naplóbejegyzését
09:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
01:15
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
01:08
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:05
Pinokkió új cikket töltött fel
20:50
Pinokkió új cikket töltött fel
20:36
Pinokkió módosította a cikkét
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:41
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
10:39
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
00:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Erotikus

A disznó

2011. december 19. - Látogatók száma: 57

Ha legalább megelégedett volna 16,000 konkubinával! De nem, neki 16,100 kellett, ami több a soknál.

Naraka

Egy perverz démon megkívánta a vénséges vén Földanyát. A néni előbb nem is értette meg, hogy mit akarnak tőle, aztán kinevette Hiranjáksát, végül kétségbeesetten tiltakozott. Egyik stratégia sem használt, a piszok démon fölkapta, és vitte magával a prédát Pátálára. Ott úgy látszik, világosabb volt, vagy csak ráébredt, hogy nagyon nagy szamárságot készül elkövetni, lényeg, hogy elengedte a nénit. Földanya nagyot koppant a világ fenekén, de hamarosan kiderült, hogy itt bizony más baj is történt. A démon éppen vadkan formájában riogatta a világot; az egyik agyara hozzáért Földanya testéhez, és az öreglány vemhes lett Hiranjáksa gyerekével.

Simán teherbe esni is nagy szerencsétlenség, hát még amikor tudjuk, hogy az édes teher a papára fog hasonlítani. Földanya ide-oda hurcolta a kis Narakát, ilyen fejlesztésről olyan fejlesztésre, de a vaddisznó gyereke megmaradt annak, ami volt, disznónak. Most már csak abban lehetett reménykedni, hogy öreg korára jól meghízik, csüngőhasú lesz, és ez a fajta értékesebb, mint a yorkshire-i.

Visnu megsajnálta a kis röfögőt. Nehogy már hurka-kolbász legyen belőle! Megajándékozta egy isteni fegyverrel, és megígérte neki, hogy senki más nem ölheti meg, mint ő maga.

A kis disznó elégedetten dörzsölte a patáit, vagy mit tudom én, mije van egy disznónak. Visnu kedvel engem, nem fog megölni, legföljebb vakargatja a hasamat. Isteni fegyverem valamennyi böllérrel végez. Azt csinálok, amit akarok.

Naraka nem tétovázott, hozzálátott ahhoz a tevékenységhez, amit a világon a legjobban szeretett. Megcsinált, felcsinált, kicsinált, becsinált, és olyan durván disznólkodott, hogy az anyukája oda se mert nézni. Az apukáját nem zavarta a dolog, a kis disznócskát először el sem ismerte a magáénak. De aztán annyi sértést követett el a sertés, hogy Hiranjáksa büszke lett a gyerekére, és három napra visszamenőleg kifizette a gyerektartást.

Naraka tovább pimaszkodott az istenekkel, zaklatta az embereket, átverte a többi démont. Senki nem ölhette meg őt, ő viszont akárkit megölhetett. Egyszer annyira a fejébe szállt a dicsőség, hogy elhatározta, ezentúl kizárólag hercegnőket fog rabolni. Össze is rabolt magának több háremre valót. A legutolsó népszámlálás szerint 16,100-an raboskodtak az amstetteni pincéjében, de mindenki tudja, hogy a statisztikai adatokat kerekítik. Hogy aztán föl vagy le, az nem világos.

Szülők, testvérek, szeretők és vőlegények hosszú, tömött sorokban zarándokoltak Visnuhoz, és mindannyian a disznó szalonnáját követelték. Visnu belátta, hogy Naraka ez alkalommal túl messzire ment. Ha legalább megelégedett volna 16,000 konkubinával! De nem, neki 16,100 kellett, ami több a soknál.

Visnu sóhajtva tápászkodott fel a kígyóágyáról, magához vette a harci korongját, és elindult, hogy végezzen a Disznófejű Nagyúrral. Itt az ideje, hogy kevesebb despota legyen a földön! Naraka azonban minden volt inkább, mint despota. Sápadtan, nyúzottan szédelgett az egyik konkubinától a másikig, akik hol a kívánságaikat sorolták, hol a papucsukat vágták hozzá, miután hiába várakoztak a mindennapi életben elkerülhetetlenül szükséges gyémántokra, rubinokra és okostelefonokra.

Már nem húzom sokáig, panaszkodott Naraka Visnunak.

Miért nem küldöd haza őket? – kérdezte az isten.

Küldöm én, sóhajtott a disznódémon, de nem akarnak elmenni. Jól érzik magukat a pincémben. És még ha csak gyémántokat követelnének! De magad is láthatod, megöregedtem, nem győzöm őket kielégíteni. Akárhonnan is nézzük, éppen 16,100-al többen vannak, mint kellene.

Visnu megsajnálta a szerencsétlen ártányt – mert bizony a kanból már csak ennyi maradt. Volna egy javaslatom, mondta az isten, te visszaadod nekem a bűvös fegyvert, én meg feleségül veszem az összes barátnődet.

A démon felnyögött. Uram, te nem tudod, hogy mit vállalsz magadra! Nincs az az isten, aki kordában tudná tartani ezeket az asszonyokat.

Hát igen, vélte Visnu, alaposan elkényeztetted őket. De sose félts engem. No mi lesz, cserélünk?

Cseréltek, Naraka bezárkózott a házába a kis fehér Westi kutyájával, és többé nem hallatott magáról.

A cikket írta: Müszélia

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2011. december 23. 07:15

megtekintés Válasz erre: Róz - 2011. december 22. 22:52

Rafkós egy disznó, na ilyenek a férfiállatok vagy fordítva? :-) de mi a neve a Westinek? Az a wiskikutya ,a fehér?

Róz

kis fehér kutya, vv attila mellett szenvedi végig az életét.
2011. december 22. 22:52
Rafkós egy disznó, na ilyenek a férfiállatok vagy fordítva? :-) de mi a neve a Westinek? Az a wiskikutya ,a fehér?

Róz
2011. december 19. 12:31
Szia Müszélia!

Tanulság: makkból is megárt a 16,100 :) hát még nőből! :)

Üdv:Ailet
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: