újabb események régebbi események további események
18:38
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
16:45
Új kérdést került be a Kérdezd a férfit menüpontba
16:06
Új cikk került a "Titkaink egymás között" rovatba
11:04
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
11:02
Ilpaki új cikket töltött fel
18:32
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:26
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
11:54
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
23:22
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
23:21
Ilpaki új cikket töltött fel
12:22
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
12:19
KiralyCsilla1965 új bejegyzést írt a naplójába
15:12
Vortexdmo regisztrált a weboldalra
14:42
Stanmoretnm regisztrált a weboldalra

Mindig van Remèny! (1.)

2010. november 17. - Látogatók száma: 34

Ha bànat èr , s èlned oly nehèz , Ne add fel,hisz mindig van remèny!

I.Fejezettàrt, hogy

Lisa òvatosan nyitott be a gyerekszobàba. Az előszobàbòl beàramlò fèny egyenesen a kisfiú àgyàra esett.Màr megint lerúgta a magàròl a takaròt.Lisa làbujjhegyen odament hozzà, ès gyöngèden betakargatta. Kisímította a homlokàba húllò göndör, szőke fürtjeit, majd könnyű csòkot lehelt az arcàra.A gyerek erre kinyitotta szemèt, anyja nyaka körè fonta karjait,ès àlmosan dünnyögte:
-Ne menj el,mami!
-Ss...Aludj szèpen. Itt maradok. -Azzal leült az àgya szèlère,ès gyönyörködve nèzte a pufòk kis arcàt, amely egyre fàjdalmasabban emlèkeztette Dávidra.A kisfiú valòban napròl napra jobban hasònlított apjàra csak aranyszőke hajàt örökölte.
Miközben arra vàrt, hogy a gyerek újra mèly àlomba merüljön, felidèzte magàban, milyen is volt Dàvid.A fèrfi èlènken èlt az emlèkezetèben, pedig màr hat ève lesz, hogy elvàltak. Magas, karcsú alakja dús, sötètbarna hajjal keretezett vonzò arca, megnyerő mosolya, szerelemtől sugàrzó szeme mèg mindig túl gyakran jelent meg előtte. Amikor annak idejèn a fèrfi hűsègèben ès szerelemben csalòdva, èrzelmeiben mèlyen megbànva, dühösen elrohant, nem gondolta, hogy mèg èvek múlva is vonzalmat fog èrezni irànta. Úgy èrezte , soha többè nem akar talàlkozni vele. Azt remèlte , hogy új környezetèben, új emberek között könnyebb lesz a felejtès. Kapòra jött neki a Dallas Memorial Hospital igazgatò főorvosának àllàsajànlata. A szívsebèszeten èppen megüresedett egy hely , így arra is lehetősège nyílt, hogy azon a szakterületen dolgozzon ès kèpezze tovàbb magàt, amely kamaszkora òta foglakoztatta. Akkor persze a fő szempont az volt, hogy minèl messzebb kerüljön New Yorktòl, Dàvidtól.

A cikket írta:

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. november 18. 11:14
Tetszik, csak az ékezetek olvasásával vagyok bajban:-) , megoldom!
Pinokkió


Lehet, hogy egyszer adok neked egy usb-s magyar billentyűt, és azt párhuzamosan használhatod a mostaniddal, csak a nyelvet kell átállítanod "hu"-ra. Ha Vásárhelyen jársz, fogj szavamon!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: