újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Nesze nektek, démonok

Látogatók száma: 39

A démonok először is kiírták a választásokat, és aki nem rájuk szavazott, az ment a levesbe...

Tilóttamá

Szanda és Upaszanda, két gonosz démon olyan sokat imádkoztak, annyi dicsőítő éneket gajdoltak, hogy Brahmá elvesztette a fejét, és megígérte nekik, hogy minden kívánságukat teljesíti. A démonok csak egyet kértek: Tégy minket halhatatlanokká! – Brahmá bajba került, mert ez még az ő képességeit is meghaladta. Kérjetek valami mást! – De a démonok semmi egyebet nem akartak, halhatatlanság, és punktum.

Sorry, mondta Brahmá, mindössze egy adag elixírt sikerült kiköpülni a tejóceánból, és az már régen elfogyott. Odáig jutottunk, hogy még Indra fiait sem tudjuk halhatatlanokká tenni. A halált nem lehet kikerülni, de kérjetek nagyon ritka vagy valószínűtlen halálnemet, akkor jó sokáig fogtok élni, és előbb-utóbb úgyis megunjátok.

Szanda és Upaszanda hosszasan tanácskoztak, végül azt kérték, hogy senki idegen ne ölhesse meg őket. Egymás kezétől essünk el, ezt kívánjuk, persze ez soha nem fog bekövetkezni, mert nagyon jó barátok vagyunk.

Lepacsizták, lepapírozták, ahogy kell, és Brahmá örült, hogy nem kell a dologgal tovább foglalkoznia. A démonoknak azonban konkrét elgondolásaik voltak, és neki is láttak a megvalósításnak. Először is kiírták a választásokat, és aki nem rájuk szavazott, az ment a levesbe. Aztán eltörölték a régi törvényeket, újakat hoztak helyettük, és mindenkit becsuktak a dutyiba, aki nem térdre borulva imádta őket. Pénzt nem adtak az emberek kezébe, mert úgyis csak hülyeségekre költik; ha az a hobbijuk, hogy meg akarnak élni, oldják meg valahogy. Lényeg, hogy az adó és a svájci frankhitel törlesztő részlete be legyen fizetve pontosan.

Az emberek zúgolódtak, de érdekelte is ez a démonokat? Ránk szavaztatok, vagy nem? No hát, akkor egyétek meg, amit főztetek. – De az embereknek nem volt főzni valójuk, sütni valójuk is csak annyi, hogy elmentek panaszkodni Brahmához.

Christine Lagarde, vagy mit is beszélek, Brahmá tudta, hogy előbb-utóbb ez történik, megnyugtatta és hazaküldte az embereket. Mindjárt intézkedem! Először is egy robotot, androidot készített mindenféle szép dologból – volt ott minden, ami az életet megédesíti: kátyú, gödör, pengefal, BKV ellenőr, plasztik tehén. Amikor elkészült a szereléssel, életet lehelt a gépezetbe. Gyönyörű szép lány lett a droidból, akit elnevezett Tilóttamának. Neki magának annyira tetszett, hogy nem győzte nézni, még négy fejet növesztett, hogy minden irányból egyszerre lássa.

Amikor már kigyönyörködte magát, leküldte Tilóttamát a földre. Menj, és csábítsd el azt a két majmot, Szandát és Upaszandát.

Enter, klikk az egérrel, és az ügyesen beprogramozott Tilóttamá máris ott riszálta a vincseszterét a démonok előtt. Szanda is, Upaszanda is egyedül magának akarta a csini tündért. Szanda nem engedett, Upaszanda kardot rántott, és bekövetkezett az elkerülhetetlen: a két barát megölte egymást.

Brahmá gyorsan szétszerelte Tilóttamát, mielőtt még kirobbantja a harmadik világháborút, aztán leüzent a földre: Emberek, ki lehet írni az új választásokat.

A cikket írta: Müszélia

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Black Ice

Kérésedre kiírom...

Új választások.

nagyon izgalmas. ki fog nyerni? barca? inter? dzsudzsák?
Kérésedre kiírom...

Új választások.

megtekintés Válasz erre: MindenHatÓ

Ideje lenne már, hogy eljöjjön ez a lány...amúgy meg ágyban párnák közt szex közben akarok meghalni.... ;-))

majdnem olyan, mint egy guminő... érdemes belehalni egy guminőbe?
Ideje lenne már, hogy eljöjjön ez a lány...amúgy meg ágyban párnák közt szex közben akarok meghalni.... ;-))
én meg a joints, muhaha.
Nagyon jó, de azt az az utolsó jointot már nem kellett volna elszívnod. Néha nekem is vannak ilyen látomásaim.Nálam a szentek mindig békések, csak én vagyok túl csapzott. Talán egyszer fordul a kocka. Szép napot.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: