újabb események régebbi események további események
23:00
Tündér módosította a naplóbejegyzését
23:00
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
19:49
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Erotika és romantika lehetetlennek tűnő módon-pályázat

2011. augusztus 16. - Látogatók száma: 77

Minden annyira könnyedén indult. 22 éves voltam, frissen diplomázott, lendületes, aktív. Elképzeltem magam egy csúcs szuper munkahelyen ahogy kreatívan szervezek és irányítok, szárnyalok felfelé, és közben életem szerelme és betoppan majd fehér lovon.....

De nem így történt. A fantasztikus álmodozások közepette megcsörrent a telefonom, és riadva ültem fel.
Állásinterjúra hívtak egy menő céghez, tervezőnek. Hurrá!
"- Ez a nagy lehetőség! Érzem, eljött!" - mondtam ki hangosan is öreg cicámnak, aki hű társamként 14 éves korom óta bölcsen támogat és hallgat. Körbenéztem lányszobámban, ahol még játékaim egy része is megbújt, a hőn szeretett fiúegyüttesek poszterei már eltűntek, de gyermeki énem még mindig élt, és ennek köszönhetően ki is csalogatott a konyhába, ahol anyukám finom sütivel várt.
Rögtön elújságoltam micsoda lehetőséget kaptam, és, hogy végre kitörök, megvalósítom önmagam, ez az, ez biztosan az, s majd meglátja mindenki, hogy napra pontosan a szerelmet is megkapom majd ezzel együtt.
Akkor még nem tudtam, milyen igazat beszélek, s, hogy ez milyen fura módon siklik be láthatatlanul életembe.
Másnap fényűzően, határozottan, magassarkú csizmámban ingadozva behuppantam az interjúra, miközben azon morfondíroztam,tuti, hogy az egyik főnökbe fogok beleszeretni, hiszen így szerelem-munka is egy napon teljesül. Bemutatkoztam egyik főnökömnek, akit azonnal kizárhattam a lehetséges jelöltek közül, homoszexualitása miatt. Már nagyban tárgyaltunk és lenyűgöztük egymást, amikor nagy robajjal berobbant valaki, hangosan, durván és figyelemfelkeltően. Bizony életem párja, a másik főnököm személyében azonnal magára vonta a figyelmet.Nyugtáztam magamban,vele aztán sosem....így abban a hitben, hogy kaptam egy szuper munkát, hazautaztam, és gondoltam a lúdbőrzés és hidegrázás biztosan téves jelzések voltak, a szerelem még várat magára.
Egyre szorgosabban tanultam és róttam a kötelező köröket a munkahelyen, új barátokat ismertem meg és szakmámban is folyamatosan fejlődtem. Valami/valaki azonban mindig felborította harmóniámat, és Marci(a főnök)megjelent. Hozta zűrös-bajos dolgait, és szemtanúja voltam válásának, szeretőinek, a gyerekeivel való küzdelmének.
Ilyen helyzetbe soha nem mennék bele!!! - jelentettem ki határozottan. Én magasra teszem a mércét,és nem ilyesfélére vagyok hivatott.
Persze, de a szív határoz, és egyre jobban mögé néztem álarcának, ahol egy kedves, őszinte,figyelmes,vonzó lovagot fedeztem fel.
A vágy egyre nőtt bennem, szerettem volna megérinteni, simogatni, aztán pedig egyre eluralkodott bennem a bűntudat.brrrrr...ez nem lehet!!!
Egyik héten külföldre utaztunk hatan a munkahelyről, persze mi is köztük voltunk, és egész kint tartózkodásunk alatt húztuk egymást, s már agresszív módon kerültük egymás társaságát. Dühösebb és dühösebb lettem a vágytól, ami már majd elégetett.
És itt jön a csavar és a beteljesülés a történetben. Természetesen azt azóta mindketten másként meséljük. Szerinte ő hódított meg engem, szerintem pedig fordítva történt, ezt el is mesélem.
Egy kisbusszal utaztunk hazafelé én egy sorral mögötte ültem. Előre toltam a takaró alatt a lábamat ,és nagyon finoman és érzékien, mint a kiscica, elkezdtem dagasztani a hasát a takaró alatt. Annyira finom rezgésekkel, hogy saját bevallása szerint, nem tudta megkülönböztetni saját légzésétől. Bizonytalan volt és alvást színlelt, de egymás légzését átvettük, és együtt lélegeztünk tovább, a takaró alatt, éjszaka 1400 km-re otthonuktól, gyakorlatilag a munkatársaink szeme előtt, de ezt mégis csak mi láthattuk. Olyan finoman és mélyen hangolódtunk össze, mintha a lelkünk szeretkezett volna, és tudtuk ez egy mély kötelék.
Utána minden felgyorsult, megsimogatta a lábamat, randi randit követett és életem legjobb, legváltozatosabb és legelkápráztatóbb szexuális élményeit töltöttem/töltöm vele.
Tökéletesen figyelünk egymásra és önmagunkra is. Én eljöttem a munkahelyről és életem legjobb ajánlatában tevékenykedem,és minden látszólagos nehézség oszladozik.
Azért szerettem volna megosztani veletek ezt a történetet, mert tanító jellegű volt önmagam számára, és igazán a szívembe néztem. És ami ott lakozik, az boldoggá tett. Szeretem őt.

2011.08.16.

5 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Anonymus
2011. szeptember 3. 01:07
Kedves Pályázó!

Ez csodás történet volt. Grat.

Sok sikert!
Üdv: Zsizsik
Anonymus
2011. szeptember 2. 08:23
Kedves Cikkíró! Teccet az írásod!

Pusz Orsolya
Anonymus
2011. szeptember 1. 13:17
Hát ez igazán csodálatos, és nagyszerű!

B.
Cikkíró
2011. augusztus 23. 08:34
Kedves Pinokkió!

Köszönöm szépen az elemzésedet,és kedves szavaidat is.A mondatszerkesztési hibákban és a dramaturgiában is igazad van,de annyira áramlott a mondanivaló és az érzelem,hogy magával sodort.Minden jót és szép napot neked,
n.
Anonymus
2011. augusztus 22. 15:18
Szia Cikkíró!
Azt hiszem a szubjektív elemzés résznél maradok, és nem nagyon megyek tovább. Nekem ami tetszett az írásodban, hogy minden mondatodon érződött, hogy megtörtént esetet írsz le (ha ez nem így van, nézzétek el nekem, mai naplómban írtam erről)! Egyet még ki kell emelnem, a mondanivaló nagyon fontos egy novellánál. Sok novellából ezt hiányoltam, nálad az odaadó szerelem gyönyörűen átjön..., és a végtanulságodat is sokan irigylik tőled... "Szeretem őt."
Gratulálok nektek!
Nem tudok nem 6*-ot adni!
Üdv, Pinokkió

Kis mondatszerkesztési hibák, a teljesség igénye nélkül:
"valaki azonban mindig felborította harmóniámat, és Marci(a főnök)megjelent."
Ez pedig egy kicsit felgyorsított dramaturgia így egy mondatban:
"Utána minden felgyorsult, megsimogatta a lábamat, randi randit követett és életem legjobb, legváltozatosabb és legelkápráztatóbb szexuális élményeit töltöttem/töltöm vele."
Anonymus
2011. augusztus 18. 12:56
"lelkünk szeretkezett "...ez szép!
Cikkíró
2011. augusztus 17. 19:22
Kedves Látogató(k)!

Köszönöm a hozzászólásokat és az észrevételeket is,természetesen örömmel fogadok minden kritikát.Minden jót és szép napot:n.
 
2011. augusztus 17. 12:49
Kedves cikkíró!

Megengeded, hogy kritikát írjak a művedhez?

Nem Tom
2011. augusztus 17. 12:49

megtekintés Válasz erre: Anonymus - 2011. augusztus 16. 13:29

Ez kb. olyan, mint egy bejegyzés egy blogban.
A címét elírtad: "LEHETELENNEK"
Ja, vessző és pont után szóköz dukál.

Valódi szakmai kritikát írtál. Gondolom ennyi maradt meg benned. Szerintem te is ilyenekre vágyol.

Nem Tom
Anonymus
2011. augusztus 16. 13:29
Ez kb. olyan, mint egy bejegyzés egy blogban.
A címét elírtad: "LEHETELENNEK"
Ja, vessző és pont után szóköz dukál.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: