újabb események régebbi események további események
14:53
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:52
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
21:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
21:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Régi történet 10.

2010. május 10. - Látogatók száma: 19

A végső döfés....

Március 24. hétfő

Zoliékat elkapták hétvégén, ahogy másztak, ill. Zoli csak tartotta a kötelet, illetve lepedőt. A marha Farkas meg mindent lefényképezett. Ez nevetséges! Nem tudom mi lesz ebből!!
Este hetesi volt.A diri megint beborult, Zoliék ügyét holnap fogják tárgyalni. Ciki…Remélem Zolit nem piszkálják!.

Délután döglődtem és aludtam. Egyszer jön Pepe, hogy Zolit ki fogják rugni. Na, jól be is idegeltem magam. Megvan a mai meglepetés. Nem tudom mi lesz Zolival, de aggaszt a sorsa. Ciki lenne, ha elvinnék.

Aztán jött a meglepetés. És Pinavirág. Felköltött és le kellett mennem az igazgatóiba. Mondhatom…azt se tudtam, miről van szó. Aztán szembesítettek Tamással és közölték velem a névsort, akik március 20-án átjöttek hozzánk. Hát az eszem majdnem megállt. Erre kénytelen voltam bevallani úgy felesben az ügyeket. Pepét és Tündét kimentettem, de a fiúk nyakig benne vannak. Valószínű Zolit kirúgják. Na meg engem is. Mást nem azért, mert szemétül viselkedtem a dirivel, meg mindenkivel. Szóval szar ügy volt. Gebi és Attila köpött. Attilának megmondtam a magamét, Gebit meg agyonverjük. Szemét állatok. Este Adrient lehívták a tanáriba, azt mondták neki, ha normálisan viselkedek, akkor szigorúan feltételes koleszos maradhatok. Lehet, hogy értelmetlenül írok, de ideges vagyok. Nem tudom mi lesz, holnap lesz a tárgyalás. Zolira haragszom, Pepével volt egész nap, fogta a kezét, meg ölelgette. Kösz. Pepére is haragszom, hogy hagyja. Szar az élet!

Ma délelőtt mindenki lázban volt, aki az ügy részese. Negyed hatig a társalgóban idegeltük magunkat és egymást. Főleg Zoli, Pepe, Dénes és én. Pepe végig Zolival volt. Így nekem maradt Dénes. Persze nem úgy, ahogy Zoliék csinálták. Negyed hat körül behívták az egész díszes társaságot. Négy kategóriát állítottak fel. Igazgatói, nevelőtestületi, szigorúan feltételes és kirúgás. Természetesen én az utolsóban voltam. Máté, Zoli és Pistu társaságában. Mondhatom… Nagy felháborodást keltett az ügy. Én nem is merek hazamenni….
Mikor mentem ki a vonathoz, megláttam Skabát. Odajött, kérdezte mi bajom. Elbőgtem magam, mondtam, hogy mi a helyzet. Nem mondott különösebbet. Aztán jött a vonat, én pedig mentem.

Reggel visszamentem. Suliban nagy bonyodalmak voltak. Perjésné újratárgyalást akart, de a koli nem ment bele. Erzsike nénitől megkérdeztem, érdemes-e itt maradnom. Azt mondta, nekem kell döntenem. Skabá nem enged albérletbe lányokat, tehát engem se! Zolinak felajánlotta egy tanár, hogy lakjon nála év végéig. Jó lenne ha megengednék a szülei! Délután hazajöttem.

A cikket írta: MindenHatÓ

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. július 21. 23:43

megtekintés Válasz erre: RozMar - 2010. július 21. 19:54

"Vagy nem tudtunk legalább mi szülők róla
De hogy kirúgták hazajött azt mondta
Bocs de a lejtőn le annyi már szentesnek
Gimnáziumnak meg szülői terveknek"

Igen, igen..... a dal...a kedvenc.
2010. július 21. 19:54
"Vagy nem tudtunk legalább mi szülők róla
De hogy kirúgták hazajött azt mondta
Bocs de a lejtőn le annyi már szentesnek
Gimnáziumnak meg szülői terveknek"
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: