újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

Régi történet 1.

Látogatók száma: 30

1986-ban írt naplóm vittem gépre az utókornak néhány évvel ezelőtt. Megosztom veletek, szép sorban, mi is történt akkor. 16 évesen fogalmaztam, nem javítottam, csak a neveket írtam át.

1986.január 6.

Első nap az iskolában! Szerencsére nem írtunk töri dogát. Este lent dumáltam Gebivel. Gyuri elment mellettem .
Este, Gebit elküldve,odajött hozzám B. Zoli.Sokat hülyültünk. Épp fogta a kezem,amikor meglátott Gyuri. Olyan szar volt. Aztán Zoli elhívott a próbára. Lementem, sokat hülyültünk, aztán Dénes meg akart csókolni. ( DÉNES ZOLI LEGJOBB BARÁTJA ÉS NEKEM EREDETILEG Ő TETSZETT AKKOR- megj.a szerz.) Aztán a végén Zoli eljött a lépcsőig és búcsúzás képpen lesmárolt….hát…..Nem akartam hagyni,de aztán mégis.Most nem tudom mit gondol és mit akar? A kis papucsát elvettem,felhoztam a szekrénykulcsával együtt.Azt hiszem nem akarok járni vele.De persze nem tudom.Kár volt megengedni ezt a csókot.Hmm…majd meglátjuk.

Délelőtt találkoztam Zolival, odaadtam a kulcsát. A papucsot ideadta,az szerencsét hozott. Nem feleltem semmiből.
Dénes egy szemét gyerek, Márta mondta,olyan hideg volt hozzá.( EZ IDŐ TÁJT ÉPPEN EGYÜTT JÁRTAK.) Megkérdeztem Zolit és mondta, hogy Dénes nem fogja megmondani Mártának, hogy vége, hanem lerázza .Ez szemét dolog, mondtam Zolinak is. Egész szilón azon meditáltunk, hogy mi legyen.
Minden esetre én eldöntöttem,hogy nem járok Zolival. Mégis csak igaz, hogy kisfiú még. (14 ÉVES, ÉN 16 VOLTAM) Majd meglátjuk mi lesz.
Este Zolival voltam. Sokat hülyültünk. Márta végképp összeveszett Dénessel, elég szar. Mi este megint smároltunk a klub előtt, jó sokáig, csak jött G. tanár úr, meg Őszike. Aztán Zolinak próba volt.

Együtt reggeliztem Zoliékkal. A suliban is találkoztunk. Délután visszahívtam filmre. Sokat smároltunk. Be akart nyúlni a blúzomba,de nem engedtem. Most új taktikám van. Elég szar egyébként, őt piszkálják miattam. Engem meg miatta fognak, gondolom. Remélem ki fogjuk bírni!! Egy darabig legalább.
Írtunk ének dogát, de Mártival nem adtuk be. Én nem is írtam, helyette levelet kapartam Zolinak. Este vacsora után lementünk a klubhoz. Az osztályuknak névnapi buli volt, mi is lent maradtunk. Jót beszélgettünk. Kiderült,hogy ő még nem is smárolt és nem feküdt le senkivel. Még szerencse! Egyre jobb vele, azt hiszem kezdem megszeretni. Mondtam neki, hogy nem akartam járni vele. Megbeszéltük, hogy tíz napig járunk együtt,viszont a gimi bálon együtt leszünk. Persze ez csak poénkodás volt. Aztán elhatároztuk,hogy csók-rekordot fogunk dönteni. 19 percig csókolóztunk egyfolytában. Nagyon jó volt,de fárasztó. Egy kicsit kimerültünk. Kíváncsi leszek, meddig tart ez az egész.


Délelőtt a második órától minden szünetben együtt voltunk. Aztán eljött velem Zoli a hatodik óráról. Együtt ebédeltünk, majd hajat mostam és lementem. Fél négyig együtt voltunk, mert utána ment próbára, én meg mostam. Eddig nem piszkált minket senki, szerencsére.
Attila nem volt ma suliban,biztos belebetegedett a dologba….Szerencsétlen Márta azt hiszi, hogy ki akar vele békülni Dénes. Szegény lány, olyan kis naiv.
Szilón arra gondoltam, hogy milyen jó lenne szünetben is találkozni. És ahogy mentem a szobába, látom,hogy a szintajtónál ott áll Zoli. Lehívott, szünetben is együtt voltunk.
Azt mondta: „Hiányoztál.”
G. tanár úr és Eti beálltak szembe velünk és bámultak. Sokat nem zavartak. Este mozi, lementünk. Szokás szerint nagyon szar film volt, de mi kihasználtuk az időt.
Lent volt Gyuri és szarul jött ki a dolog, mert ahogy puszilta Zoli a nyakamat, összenéztem a háta mögött Gyurival. Furcsa mód Zolival szemben éreztem szarul magam, el is fordítottam a fejem gyorsan. Holnap haza megyek, de vasárnap reggel jövök vissza Zolihoz.
Már egyáltalán nem emlegeti a tíz napot, inkább az egy hónapot! Ez gyanús. Még a végén megszeretjük egymást! (Lekopogom) Azt hiszem egyre jobban hiányzik. Majd hétvégén meglátom, milyen lesz nélküle.

Délelőtt együtt voltunk, kikísért az állomásra. Hatalmas hó esett kivánszorogtam az állomásra. Zoli még a toll-felvásárlónál tartott, mikor jöttem. Bejöttünk, kipakoltam, utána lementem. Egész este együtt voltunk. A végén már odahívtam Dénest, mert nem bírtam Zolival. Rengeteget hülyéskedtünk. Egész este fájt a hasam, Zoli simogatta.

A cikket írta: MindenHatÓ

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

A történet, az emlékek igazán csak a tieid, de maga az a korszak, a nyolcvanas évek és a tinikor, az közös...
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: