újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

Szerelem ... Szeretet ereje ...

Látogatók száma: 69

Soha nem gondoltam volna azt , hogy idősebb korban éppen úgy megtalálhatja valaki a szerelmét , mint esetleg fiatalabb korban . Sokáig kételkedtem ebben ....

Egyszer , egy Tavaszi napon két akkor még egymásnak idegen ember találkozott , sétálgattak ,beszélgettek . Az első látásra szimpatikusak voltak egymásnak .
Szinte minden nap munka után és hétvégeken is együtt voltak .
A férfi , egyre jobban kezdett felfigyelni arra a nőre , aki mellette lépkedett ,közben sokat beszélgetett ,nevetgélt .... A férfi amúgy csendes , alig beszélt . A nő meg temperamentumos ,élettel teli van . Ez nagyon megtetszett a férfinak ...
A nőhöz fordult és megkérdezte azt , hogy neki nem lesz baj az , hogy ő teljesen más , mint ő ? Nem zavarja az , hogy ő csendes és keveset beszél ? A férfi amúgy nem volt valami beszédes , de egy idő után ő is azt vette észre , hogy vannak dolgok , amikről beszélgetni tudnak egymással . Ezen ő maga is meglepődött, hiszen eddig nem volt erre példa .
Eddig csendben nézegette a tv-t és váltogatta a csatornákat , most meg megbeszélnek szinte mindent és még nevetni is tud .... Megváltozott a viselkedése a nő mellett . Kezdte jól érezni magát a nővel .... Kívánta a társaságát ..... de a nő is az övét ....
Majd jött a másik kérdés a férfi részéről .... Nem zavarja ,hogy ő külsőre nem olyan jó megjelenésű ,mint a nő ? A nő elmosolyodott és azt mondta , hogy nem a külső teszi az embert emberré , hanem a lelke teszi széppé és neki szép lelek van ,mert az nagyon tetszik neki és ettől őt magát is szépnek látja ...

Sokat szoktak csak úgy a parkolókban beszélgetni , mert ott senki nem zavarta meg őket . Együtt lehettek , kéz a kézben és a felhők vonulását nézegették , találgatták azt , hogy melyik felhőcskéből éppen mi rajzolódik ki . Hol óriási sárkányt láttak , hol halacskát , hol szívecskét , hol meg hegyeket , stb.... és közben ha sikerült valamit megfejteni , nagyokat nevetgéltek együtt . Ez a nőnél nagyon természetes volt , mert ő maga ilyen . Mondhatni művészalkat ... Mindenben megtalálja a szépet és keresi is azt ....
Ahogy nézegették közösen a felhőcskéket , a férfi elgondolkodott ,majd megszólalt és azt mondta , hogy most visszaemlékezik amikor fiatal volt . Kifeküdt a fűre és nézegetni szokta a felhőket , mint ahogy most is teszik ,de most ketten .... A tekintete a nő szemében fejeződött be .
Esténként a csillagokat nézegették ölelkezve és boldogan mondták együtt azt , hogy a szeretteik onnan nézik őket és most nagyon boldogok , mert megtalálták egymást és fentről látják azt , hogy igaz szívvel , nagyon szeretik egymást .
Egyre jobban vágytak arra ,hogy egymás mellett legyenek . Nehezen telt el az az óra , amikor dolgozniuk kellett és nem lehettek együtt . Hiányoztak egymásnak . Szinte mindig egyszerre mentek az sms-ek . Kerülték egymást ... Ekkor hívták egymást és nevetve mondták azt ,hogy ez telepátia volt .... Egyszerre hiányoztak egymásnak , majd jókat nevettek és dolgoztak tovább . Alig várták azt , hogy végre ismét együtt legyenek , hogy érezhessék egymás melegét , hogy hallhassák , érezhessék egymás szívverését , annak melegét .
A nő mesélte neki nevetve , hogy van egy jóslata még gyermekkorából . Azt jósolták neki , hogy idősebb korban találja meg a szerelmét ... A férfi meglepődve ránézett , de nem szólt semmit . Hiába kérdezte a nő mi a baj ? Ő nem válaszolt . Aznap este végig alig beszélt , csak gondolkodott ...
A nő nem tudta elképzelni mit rontott el . Azt hitte , hogy valamivel megbántotta a férfit . Minden rossz járt az eszében . Kérdezett , de választ nem kapott .
Egyszer csak a férfi felhívta és azt mondta , hogy hozni fog neki egy meglepetést . Amikor megjelent , egy kis könyvet tartogatott a kezében . Átadta a nőnek és kérte , hogy olvassa el . Róla szól .
Pontosabban arról , hogy azt jósolták neki is , hogy idősebb korában fogja megtalálni az igaz szerelmét .
Megszólalt és azt mondta , hogy megtalálta ...
Elmosolyodtak és csendben átölelték egymást . Azóta mindig együtt vannak . Nem tudnak egymás nélkül meglenni . Azóta is mindig szól a telefonjuk mikor a munka miatt kicsit távol vannak egymástól . Mindig keresik egymást , aggódnak egymásért ,hiányoznak egymásnak .
A férfi a mai napig sokszor megjegyzi azt , hogy amikor a legelején meglátta a nőt , soha nem gondolta volna , hogy az a csodálatos nő vele szóba is fog állni , a párja lesz és még szeretni is fogja , mert hogy ő érzi a nő szerelmét .
A nő elmosolyogta magát és azt felelte , hogy ő nem szép , nem csodálatos , csak egyszerű és ettől látja őt szépnek és a lelke miatt .... de ő meg érzi azt ,hogy a férfinak erős a szerelme ami felé irányul.
A szerelmük minden nehézségen átsegíti őket , mert az élet nem csak szépből , jóból áll , hanem nehézségekből is de ahol igaz szerelem , szeretet van , ott jöhet bármilyen nehézség , amíg annak ereje van , nem rombolhat ... Sokkal erősebb a kapcsolat , ha két pár igaz és őszinte szerelemben él egymás mellett . Sokszor pont azoknál jönnek a tragikus dolgok , akik későn kerülnek össze . Betegségek , stb .... ,de a szerelmük ezt is legyőzi , mert annyira erős .
Kéz a -kézben járják végig ezt az utat is .... és boldogan .

Szép szerelmek szövődnek még idősebb korban is , de ekkor már biztos a szerelem és végig elkíséri őket .
Mindenkinek azt szoktam mondani , aki magányos , hogy ne siessen , ne kapkodjon , mert a sors mindenkinek tartogat egy párt , egy szerelmet , aki csak az övé .Teljesen mindegy mennyi idős a nő , vagy a férfi ... A szerelem nem korhoz kötött ....
A nagy szerelmek véletlenül szövődnek .... és véletlenül találnak ránk .

A cikket írta:

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

 
Így van! :)) Csak sikerüljön megtalálni azt a nagy szerelmet...
A szerelem érzése kortalan!
Nagyon szép és igaz történet!!!!! Gratulálok!!!!! Puszi: Monic
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: