Áfonyás pezsgőkrém
Látogatók száma: 23
Ezt a receptet egy romantikus estére ajánlom. Vacsora után fantasztikus egy ilyen finomságot elfogyasztani a párunkkal . Hát akkor fogjunk is bele: 425g áfonya 2 tojássárga..........
2 evőkanál cukor
1/4 bögre pezsgő
házi készítésű omlós sütemény .
Kanalazunk az áfonyákat a kehelybe majd tegyünk a hűtőbe .
Közepes lángon gáz fölött keverjünk ki a tojássárgát a cukorral,valamint a pezsgővel míg besűrűsödik és könnyű habos lesz.
Öntsünk az áfonyára a pezsgőkrémet és az omlós süteménnyel tálalhatjuk.
Sok szerencsét .
..........
Hozzászólások
időrendi sorrend
Többször elolvastam ezt a néhány sort, de nem állt számomra össze a kép, hogy hogyan kerül bele a pezsgő. Bele kell keverni a cukorral felfőzött tojássárgába? Szívesen kipróbálnám, de ehhez kell a segítséged. Előre is köszönöm.