újabb események régebbi események további események
06:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:20
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
06:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
15:32
AYHvengBKrtydiP regisztrált a weboldalra
04:50
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
18:36
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
18:35
Virág módosította a cikkét
13:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
20:52
charleshicktw regisztrált a weboldalra
02:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
04:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:28
mrabcRELK regisztrált a weboldalra
00:43
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:27
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Fokhagymás pisztráng brokkolirózsák ölelésébe.

2010. november 13. - Látogatók száma: 105

Hozzávalók:4db kisebb pisztráng. 6-8 gerezd fokhagyma . só. Sütéshez: olaj 60dkg brokkoli. A halat tisztítsd meg ,alaposan aztán dörzsöld be sóval fokhagymával kívül belül.....

A halat tisztítsd meg ,alaposan aztán dörzsöld be sóval fokhagymával kívül belül.
Hagyd állni rövid ideig ,majd tedd tepsibe és locsold meg kevés olajjal előmelegített sütőbe téve 220 C - on 25 -30 perc alatt süsünk meg.
Eközben a brokkolinkat bontsd kisebb rózsákra , és forrásban lévő enyhén sós vízbe pároljunk puhára...
A megsült hal mellé tedd a brokkolirózsákat , és formázott vadrizs-zsel köríts !
De jól illik mellé a kockára vágott főt burgonya is.
Tönkölybúzás kenyér . ( kenyérsütőben)

Hozzávalók:
3dl víz
1 kanál só
2kiskanál cukor
1kiskanál kenyérfűszer
50dkg tönkölybúza
2,5 dkg élesztő

A hozzávalókat a megadott sorrendben tedd a kenyérsütőgépbe , és indítsd el normál programon.
A kész kenyeret azon forrón emeld ki , és tedd két fakanál nyelére hogy a gőz elillanhasson belőle .
A fenti hozzávalókból a krumplis kenyérnél ismertetett módon cipót is süthetsz .

TÖNKÖLYBÚZA :
- Ősi gabonafajta mely a Kárpát -medencébe kb már nyolcezer éve terem .
Az egészséges táplálkozásnak tartják mivel szinte minden fontos tápanyagot tartalmaz melyre az emberi szervezetnek szüksége van.
Fehérje tartalomba 50% -kal meghaladja a közönséges búzát.
Pelyvája antibiotikus hatású .
A tönkölybúzából sütött fehér kenyér akár egy héten át is puha marad.

Jó étvágyat kívánok .

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Cikkíró
cikkíró
2010. november 13. 13:27
:)
2010. november 13. 12:59
Köszi! Orsolya
2010. november 13. 11:10
Nincs itthon halacska...csak brokkoli, és friss magvas kenyér...nincs valakinek kölcsön hala? Mert azon nyomban nekilátok megsütni:)
2010. november 13. 10:47
Szia cuki1 .
Jól hangzik a recept a képtől pedig meg éheztem mert olyan jól néz ki az hal....
Éhes lettem :)
2010. november 13. 10:37
Fincsi lehet .
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: