Kínai szezámmagos csirke
Látogatók száma: 155
Cathy!Neked szeretettel és mindenki másnak is!
Ez is egy olyan étel volt,amit már sokszor nézegettem,ideje volt nekilátni és elkészíteni.
Elkészítés:
Csirkemellet,vagy kicsontozott csirkecombot felkockázunk.
Sűrű masszát készítünk:finomliszt,1 tojás,kevés étkezési keményítő, pici sütőpor és pici víz.Ehhez is adhatunk szezámmagot.
A felkockázott húst beleforgatjuk és forró olajban kisütjük.
Elkészítjük a mázat:ketchup,chiliszósz,vagy csak egy kis chili,kiskanál méz,szójaszósz és a szezámmag.Ezt jól összekeverjük és a kisült húsra öntjük,összeforgatjuk.Ennyi.
Bármilyen körítéssel tálalhatjuk.
Jó étvágyat!
Kép a netről (elfelejtettem lefotózni)
A cikket írta: Anyu
Hozzászólások
időrendi sorrend
Válasz erre: Anyu
Nagyon szívesen!Néha menet közben jön rá az ember,hogy nem is boszorkányság,könnyebb mint gondoltuk.:) Jó főzőcskét!
Puszi
Válasz erre: Cathy
Nagyon szepen koszonom, ez igy tok egyszeru. (-nek tunik) Elmentettem, el fogom kesziteni!
Puszik!
Puszi
Puszik!