újabb események régebbi események további események
21:53
Ilona B. T. új hozzászólást írt egy cikkhez
21:28
Yolla új hozzászólást írt egy cikkhez
21:15
Ilona B. T. új bejegyzést írt a naplójába
19:41
Ködmadár új hozzászólást írt az egyik cikkéhez
19:38
NePé mester új cikket töltött fel
18:21
Müszélia válaszolt egy szavazásra
18:20
Müszélia válaszolt egy szavazásra
18:20
Müszélia válaszolt egy szavazásra
18:20
Müszélia válaszolt egy szavazásra
18:20
Müszélia válaszolt egy szavazásra
18:19
Müszélia válaszolt egy szavazásra
18:19
Müszélia válaszolt egy szavazásra
18:19
Müszélia válaszolt egy szavazásra
18:19
Müszélia válaszolt egy szavazásra
18:19
Müszélia válaszolt egy szavazásra
18:19
Müszélia válaszolt egy szavazásra
18:19
Müszélia válaszolt egy szavazásra
18:18
Müszélia válaszolt egy szavazásra
18:18
Müszélia válaszolt egy szavazásra
18:18
Müszélia válaszolt egy szavazásra

Nem lehet abbahagyni csirke!

2010. április 7. - Látogatók száma: 819

Ez fincsi lesz.

Mért is nem lehet abbahagyni ezt a csirkét?

Mert olyan finom, hogy amikor megkóstolod, szétomlik a szádban a husija és az ízek harmóniáját élvezve minden egyes rágással közelebb kerülsz ahhoz, hogy ...lecsússzon a torkodon.
Mihelyst ez megtörtént, szeretnéd újra és újra átélni ezt a fantasztikus élményt egy újabb falat husival, és addig halmozod az élvezeteket, míg csak azon veszed észre magad, hogy egy falat sem fér már beléd.

Miért pont ezt a receptet osztom meg veletek?

Mert ennél kifejezőbb ételt nem sokat ismerek, ami ennyire a nevében rejt mindent, amit csak tudni kell róla, nameg nemárt a receptjét is ismerni annak, aki át szeretné élni az ízek harmóniáját.

Ezt tényleg nem lehet abbahagyni.

Fogjátok magatokat, és szaladjatok le a legközelebbi közértbe!
De előtte írjatok egy listát, diktálom...
- 6-8db csirkecomb
- 6-8 szelet bacon
- 15-20dkg sajt
- 2fej vöröshagyma
- 1fej fokhagyma
- majoranna
- 1nagy doboz tejföl

(ami még kell hozzá, de talán az lesz otthon: liszt, só, bors, pirospaprika, kevés olaj)

Na megvan minden?
Kezdhetjük?

Akkor készítsétek elő a husikat. Miután megmostátok, lisztből, csipet sóból, csipet borsból, kiskanál pirospaprikából és már csipet majorannából készítsetek egy olyan egyveleget, amelybe beleforgatjátok a husikat.
Majd a tepsi alját béleljétek ki a baconnal és helyezzétek rá a husikat.
Ezután a karikákra szelt vöröshagymát és a felszelt fokhagymát tegyétek a husikra.
A tejfölbe tegyetek egy evőkanál olajat, és öntsétek az eddig elkészült husikra.
A végére hagyjuk a legjobbat, amikor a reszelt sajtot szórjuk rá jó bőven, az nagyon fontos.
Na, akkor mostmár csak le kell takarni alufóliával, hogy jól megpuhuljanak a husik, és be a sütőbe legalább 45percre!
Majd a célhoz közel vegyétek le a fóliát, hogy megpiruljon a sajtocska még 20 percig vissza a sütőbe!
Süssetek mellé addig egy kis sültkrumplit.

Na, ami ezután következik!
Az az élvezetek netovábbja lesz!

Persze itt gondolhatnánk másra is, de én az evés élvezetére gondolok most.
Szóval próbáljátok ki és számoljatok be róla, hogy jól sikerült-e!!!!

Jó Étvágyat!

4 szavazat

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. május 18. 08:49
Nekünk nagyon bevált, sőt amikor nem volt csirke én sertéshússal is elkészítettem, és úgy sem lehet abbahagyni, csak kelll, mert gyorsan elfogy.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: