Töltött franciabarack recept | Feleségek.hu
újabb események régebbi események további események
08:37
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
17:29
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
13:25
Black Ice új cikket töltött fel
20:30
Kathy Godhy új cikket töltött fel
20:26
Kathy Godhy új cikket töltött fel
18:51
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
18:49
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
18:28
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
19:58
Black Ice új cikket töltött fel
16:34
Black Ice új cikket töltött fel
15:35
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:35
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:18
zsoltne.eva módosította a naplóbejegyzését
13:15
zsoltne.eva új bejegyzést írt a naplójába
09:29
zsoltne.eva módosította a naplóbejegyzését
08:59
zsoltne.eva új bejegyzést írt a naplójába
07:14
zsoltne.eva módosította a naplóbejegyzését
16:07
Yolla válaszolt egy szavazásra
15:14
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
14:59
Yolla válaszolt egy szavazásra

Töltött franciabarack recept

2012. február 18. - Látogatók száma: 92

Csak egy kis könnyű desszert sütés nélkül!

Ez itt megint csak nem egy festmény, bár csendéletnek megtenné, hanem egy túrótöltelékkel töltött franciabarack. Se sütni se főzni nem kell hozzá, tehát energiatakarékos, és csak egy kicsit felezni, darabolni, aprítani, keverni, tölteni és esetleg hűteni kell, ha meg bírjuk állni, hogy nem esszük meg azonnal.

Akkor lássuk, hogyan készül ez a csoda:

Válasszunk ki pár darab szép, nagy, magvaváló barackot.

Finoman húzzuk le a héját, ha már érett, akkor ez könnyen fog menni. Vágjuk félbe, szedjük ki a magját.

Érettebb barackokat pedig vágjunk nagyon apró darabkákra, nem kell teljesen pépesre, csak majdnem.

10dkg túróhoz adjuk ízlés szerint cukrot és vanillincukrot, esetleg édesítőszert. Alaposan keverjük össze.

A simára kevert túróhoz adjunk még mazsolát és a félig pépesített barackot.

Végül ezzel a töltelékkel töltsük meg a felezett barackokat.

Ültessünk a tetejére egy-egy szem málnát, csepegtessük le pár csepp piros lekvárral.

Tegyük egy kistányérra és máris készen van a csendéletünk.

Jó étvágyat!

+1 ötlet:

Ha vendégeket várunk, tálalás előtt egy kis tejszínhabbal is megvadíthatjuk.

A cikket írta: Virág

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

 
2012. február 25. 21:33
Mikor is lesz ilyen? Fizikor?

G.
2012. február 20. 00:11

megtekintés Válasz erre: Ailet - 2012. február 19. 14:19

Szia V!

Ez a franciabarack piszkálja a fantáziámat!!! Gyümit akarok!!! (hab nélkül... ) Fincsi! :))
PuSziVirág!
A

Szia Cicc! :-) Ez azért jó, mert franciát mindig kapni, még ha nem is hazai. ;-)
2012. február 19. 14:19
Szia V!

Ez a franciabarack piszkálja a fantáziámat!!! Gyümit akarok!!! (hab nélkül... ) Fincsi! :))
PuSziVirág!
A
2012. február 18. 23:13

megtekintés Válasz erre: Tündér - 2012. február 18. 13:49

Kedves Virág!

Hmm már nagyon hiányzik a gyümölcs s vele együtt a tavasz! Az ízzel ideidézted nekünk. Köszönjük!

Pussz, Tündér

Szia Tündér!

Nekem is nagyon hiányzik!

Puszik!
2012. február 18. 13:49
Kedves Virág!

Hmm már nagyon hiányzik a gyümölcs s vele együtt a tavasz! Az ízzel ideidézted nekünk. Köszönjük!

Pussz, Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: