újabb események régebbi események további események
21:05
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
20:33
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
09:02
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:54
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
20:07
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
20:05
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába

Az ötvenedik

2010. május 26. - Látogatók száma: 30

Egy születésnap örömei

Régóta beteg , rokkant vagyok , életem a lakásban zajlik egyedül estig , párom dolgozik , gyerekek távol élnek . Érettségi találkozóra elmenni nem tudtam . Két volt osztálytársam egy ideje néha meglátogat ,híreket hoznak , elbeszélgetünk .Végtelenül jólesik !
Szóba került , hogy ötven éves vagyok , és még soha sem volt szülinapi tortám . Karácsonykor születtem . Tavaly , amint szoktuk készülődtünk az ünnepekre , vártuk a gyermekeinket , tettünk – vettünk . Még hétköznapokon sincsenek általában vendégeink , bejelentés nélkül főleg , és most csengettek , nem a kaputelefonon , az ajtón . Ugyan ki lehet az szenteste , hiszen ez az ünnep csak szeretteinké … Férjem nyitott ajtót , s ott susmorogtak az előszobában , a két osztálytársam jött , kezükben hatalmas torta égő gyertyával , és egy olyan rózsával a közepén , amelyik bimbóból hirtelen kinyílott , és szünet nélkül újra – meg – újra játszotta a happy birtsday – t . Arra is emlékeztek, hogy dióra allergiás , és cukorbeteg vagyok , csodálatos és finom diétás torta volt ! Sírtam a meghatottságtól : két családanya otthagyja munka után fáradtan Karácsonykor a családját , hogy nekem sosemvolt örömöt szerezzenek …Hol pityeregtem , hol bazsalyogtam , ettünk – ittunk , beszélgettünk kicsit , hiszen siettek haza . Hamarosan megérkeztek a gyerekek , folytattuk az ünneplést ,
vidáman fecsegtünk . A szeretet fényei beragyogták szívünket , sosem volt még ilyen csodálatos Karácsonyunk ! Remény költözött lelkünkbe , hogy jobbra fordul sorsunk .
Ez csodálatos meglepetés volt, soha sem fogom elfelejteni! !
__________

A cikket írta: Áné Ági

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. július 11. 12:34
megható történet az emberi kedvességről
:)
grat.
2010. július 11. 12:20
ÖRÜLÖK, hogy tetszett, Kedves!!!!!!!! Szeretettel: Ági!!!!!!!
2010. június 5. 10:50
KÖSZÖNÖM, Kedves Anubis!!!!!!!! Sok szeretettel: Ági!!!!!!! Igen!!!
2010. június 4. 16:56
Csodás történet Ági! Ilyenek az igazi barátok!
5*****
Puszi:)
2010. május 29. 12:29
KEDVES Katika!!!!!!!! Igen, ez csodás érzés!!!!!!! kívánom Neked is!!!
Szeretettel: Ági
2010. május 29. 12:28

megtekintés Válasz erre: nárcisz - 2010. május 27. 13:00

Nagyon szép és megható a történeted Ági. Ez a csodás az életben, amikor a "felhők közül kisüt a napocska". Figyelmes és önfeláldozó volt a két osztálytársad magatartása. Szeretettel üdvözöllek.

KÖSZÖNÖM, Kedves Nárcisz!!!!!!!! Bizony, minden öröm-percet meg kell őriznünk!!!!!!! csak így élhetünk teljes életet!!! Szeretettel: Ági
2010. május 27. 13:00
Nagyon szép és megható a történeted Ági. Ez a csodás az életben, amikor a "felhők közül kisüt a napocska". Figyelmes és önfeláldozó volt a két osztálytársad magatartása. Szeretettel üdvözöllek.
2010. május 27. 12:36
Köszönöm, kedves Laura, és Ginesz! Ha valaki jön, mindig szívesen látjuk, és mert kérni jönnek, mindig segítünk, ha tudunk. Szeretettel: Ági
2010. május 26. 22:16
Látod, Te is leirtad, hogy be sem csönget senki sem, főleg nem bejelentés nélkül ez a problémák gyökere...én egy olyan házban lakom most, hogy nagyon jo, mert ha egyedül akarok lenni, akkor magamra csukom az ajtót. De ha valaki akar valamit, csak annyit tesz, hogy megcsörget mobilon én rohanok az udvari pavilonba ki....nagyon jo érzés. Egyedül vagyok de mégsem magányosan.
2010. május 26. 20:55
Ezt én nemes gesztusnak szoktam nevezni. Miért? Talán nem az?
Imádom, amikor valaki figyelmes. Figyel a másikra. Mint említetted is a diót és cukorérzékenységed.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: