újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Szerelmünk lapjai

Látogatók száma: 54

Pár hete hétvégén dvd-t néztünk a párommal. A cikk címe egyben a film címe is. Ajánlom a hölgyeknek és a romantikusabb férfiaknak ,hogy nézzék meg.

A filmről és annak történetéről röviden: Van egy 17 éves lány és egy 22-24 év körüli fiú.
A nyarat a lány és annak gazdag családja ott tölti pihenéssel ahol ez a szegény, munkás fiú él. Természetesen ahogy lenni szokott a srác meglátta a lányt megtetszett neki majd beleszeretett. Kezdetben a lány nem akart kapcsolatot, de rövid időn belül benne is kialakult mind az amit SZERELEMNEK neveznek. Egy ideig felhőtlenül együtt töltötték az idejüket és nagyon szerették egymást... A lány szülei meghívták egy puccos hétvégi ebédre magukhoz a lányuk újdonsült barátját, az ottani vendégek és persze a szülök is lenézték a fiút. Az ebéd közben az anya elmondta, hogy a lánya valahol messzire fog iskolába járni mert oda vették fel, ezzel is generálva a feszültséget a két fiatal között , hisz még nem mondta el mindezt. Azután eltelt megint egy kis idő és próbálták eltiltani a sráctól mondván, hogy az egy senki...ezt a veszekedést hallotta a fiú is és távozott a házból.
A lány sírva utána futott ... de hiába ekkor szakítottak. Most egy kicsit ugrok mert voltak még történések de ha mind leírnám az elég hosszú lenne:)

Szóval a már idős pár (mert egy pár lettek újra egészen a halálukig) egy otthonban élt , mivel az asszony olyan betegségben szenvedett , hogy nem tudta még azt sem, hogy az aki nap mint nap felolvas neki az a férje. Nem ismerte a gyermekeit sem fel amikor mentek látogatni az apjukat és őt. A férjének nem kellett volna ott bent lakni, kérték is a gyerekei , hogy költözzön haza. De nemet mondott. Azt mondta, hogy az Ő szerelme ott van és nem hagyja ott. Még fiatalon írt egy könyvet a lány ,ebből a könyvből nap mint nap olvasott a férj. Remélvén azt, hogy majd a régi emlékeket hallva valami derengeni fog a feleségének. Így is történt néha-néha de csak 5-10 percre aztán már megint nem tudott semmit... A történet vége az lett, hogy a kórházban ahol bent voltak beszökött az idős férj a feleségéhez aki épp "tiszta" tudatállapotban volt. Beszélgettek majd megfogták egymás kezét és elaludtak úgy, hogy reggel már a nővér nem tudta felébreszteni Őket.

Ez egyben egy szép és szomorú történetű film. Hogy miért írtam mindezt le ?
Csupán csak azért mert ez a film is azt mutatja , hogy van egész életen át tartó igaz szerelem. És azt, hogy a szerelem mindent legyőz!

A cikket írta: H.Norbert

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Mi a neve???
Köszönet, hogy megosztottad velünk.A szerelem mindent legyőz!!!!!!!!!!
Örülök, hogy többen meg nézték a filmet! Már megérte írnom róla!:)
Szia!

Láttam a filmet csodálatosan mutatja be az igaz szerelmet minden szépségével, fájdalmával ,áldozatvállalásával együtt.
Én is hiszek a Szerelemben ,az olyanban is ami soha nem teljesülhet be de egy életen át tart.
Köszönöm,hogy olvashattam.
Én is ajánlom ezt a filmet mindenkinek...nagyon szép film
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: