újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Stroke - om volt

2010. június 20. - Látogatók száma: 22

Tudom ez magában nem vicces. Valóban nem az, de maga a helyzet másnap annál inkább az volt. Tudjuk, ha mentő visz elsőbbség mindenhol. Sürgés - forgás. Kiugró vérnyomás hirtelen ájulás munkahelyen.

Nem jó élmény, sőt nem is humoros. Mindenki izgul mi lesz. A helyzet nem jó, de nem is aggasztó hála a Teremtőnek. Éjszaka altatnak. Ez még jó. Reggel az éjszakai szolgálatnak le kell mosdatnia a betegeket és úgy kell átadnia a reggeli műszaknak. Ezt nehéz megszokni egy kórházban, de egy sürgősségi osztályon különösen. Ott ahol mint mikor ébresztenek vegyesen fekszünk férfiak és nők meg pláne. Na van elválasztó függöny szerencse. (Gondolom Én naivan): Igen ám, de aki ébreszt egy Növényi Norbert termetű férfi. Kezében egy talán lila közepes méretű tál vagy "lavór" és közli ahogy nyitogatom a szemem, hogy kedves most fürdünk. Ebben a pillanatban kipattan a szemem és tágra nyílik. Nem vagyok félős nő, de ránéztem magamat valamennyire súlyban el tudtam helyezni, de kétkedve mondtam:
- Abban a kicsi valamiben ketten?!!!!!!!!!!
Mit mondjak a szó elakadt és a keze a levegőben megállt egy pillanatra, és azt hiszem a kérdésem elbizonytalanította, mert kiabálni kezdett:
- Ilonka, Ilonka, gyere magához tért a beteg és beszél is!
Szaladta nővér kérdezte mi van? A jóember válaszolt, hogy a délután behozott stroke -os megszólalt akkor nincs nagy baj.
Rohantak orvosért.Ám nem hagytam magam, még egyszer megkérdeztem :
- Jó ember mit akar velem fürdeni abban a kicsi micsodában?
Mire Ő, jaj bocsánat, Józsi vagyok az éjszakás ügyeletes férfi nővér és le kell mosdatnom.
- Ja az más, mert a fürdést közösen abban a kis tálkában megnézném magam is!!

Hát így jár az, aki nincs magánál, ha bekerül egy ilyen Intézetbe, ahol van " Tökös " Nővér is!!

A cikket írta: Divi Éva

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2010. június 24. 10:18
Érdekes cikk, bár én is sokat voltam kórházba még az intenziven is csak nő mosdatott...de ez már régen volt nem mostanság.Ma már egyre több a férfi ápoló.Jó hogy felgyógyultál....
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: