Töltött alma
2010. szeptember 8. - Látogatók száma: 32
X
Töltött alma
A töltött alma készítése nagyon egyszerű, csak sokáig tart. Minden szakképzettség nélkül is hozzáfoghatunk. Kiválasztunk egy szép nagy almafát, és jól elhanyagoljuk. Eszünkbe ne jusson megmetszeni, vagy pláne permetezni. Ha más kertekben papmacska hernyót látnánk, kérjük el, és hozzuk haza a mi almafánknak. Felfrissíti a meglevő genetikai állományt.
Ha föl sem ismerjük, melyik a papmacska hernyó, nem baj. Legkésőbb a következő évben helyes kis lyukak jelennek meg az almáinkon. A lyukak szélén tisztán látszik a rágások nyoma. Biztosra vehetjük, hogy az alma már nem magányos.
Válasszuk ki a legszebb példányokat, és máris tálalhatjuk a töltött almát.
A cikket írta: Müszélia
Hozzászólások
időrendi sorrend