újabb események régebbi események további események
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Erotikus

Egy cseppnyi erotika (pályázat)

2011. május 25. - Látogatók száma: 161

Mindennap van egy óra, amikor kilépek a saját életemből és valaki más lehetek. Vége a munkának, autóba ülök és az edzőterembe hajtok. Gyorsan öltözök át, hogy minél több időt tölthessek vele.

Belépek az ajtón, szememmel már őt kutatom. Nem vesz észre, háttal áll nekem, napi programot ír.
Beleborzongok a látványába.
Kicsivel magasabb, mint én, válla széles, csípője keskeny, feneke szép formája magához vonzza a tekintetem. Pont csak annyira izmos, amennyire szeretem. Mellkasa domború, karjai kemények, lábai hosszan egyenesek.
Szeretném végigfuttatni kezem a bőrén, de nem tehetem, vágyaim tárgya érinthetetlen számomra.

Most, mintha megérezné, hogy nézem, megfordul. Öröm csillan barna szemeiben, felém indul, aztán megáll. Egészen közel lépek hozzá, válla mellett tekintek bele az aznapi edzéstervbe.
Magamba szívom friss, férfias illatát. Engedelmesen emelem fel a karjaim, hagyom, hogy rám csatolja a pulzusmérőt, szinte kikényszerítem, hogy hozzám érjen.
Nagyon közel van az arca, látom a barna íriszét körbeölelő arany pöttyöket. Egy csodálatos pillanatig egymás tekintetébe mélyedünk, szája a szám előtt, érzem magamon a lélegzetét.
Arcomat pír futja el, szeretném, ha most máshol-máshogy lehetnénk, akkor talán nem pislantanék, amivel megtöröm a varázst.
Elhúzódik, még egy lépést is hátrál.
Lemondóan sóhajtok, macska-egér játék ez, ahol egyikünk sem győzhet.

Lazítani kezdek, tudatosan játszok. Előrehajolok, nyújtott testtel, megfeszül rajtam minden izom. Lentről nézek fel rá, elkapom a pillantását, amit az alakomra vet. Élvezem szemének villanását, felegyenesedek, magasba emelem a karjaimat és a könyökömet szorosan tartva lazítom vállaimat. Melleim engedelmesen feszülnek meg, rájátszok, nem is titkolom. Látom, ahogy állkapcsa megfeszül a látványra, keze szorosabban fonódik az edzésnaplóra.
Mozdulataim kecsesek, hangomat is irányítom, ahogy a kérdéseire válaszolok. Szinte vibrál körülöttünk a levegő, ő is érzi, hangja egyre mélyül, rekedten cseng.

Megkönyörülök rajta, egy ideig kizárólag az edzésre figyelek. Lábaim ruganyosan lépkednek a futópadon, a bemelegítés pár perce üdítően hat rám. Vérem így is pezseg, arcomon állandósul a pír, most legalább már nem kell titkolnom.
Váltunk, hátamat erősítjük.
Tudja, hogy tudom kezelni a gépet, tudom, hogy tudja, örülök neki, amiért mégis segít nekem.
Terpeszben ülök le a padra, testem teljesen nyitott az előttem álló férfi felé. Átvezeti a pántot a vállaim felett, beállítja az erősséget és számolni kezd. Lassan végzem a gyakorlatot, amíg nem végzünk, megmarad köztünk ez a kényelmes közelség.
Élvezettel simogatom végig a tekintetemmel, eljátszadozok a gondolattal, mi lenne, ha...
Ha kettesben lehetnék vele...
Ha nem csak a szememmel érhetnék hozzá...
Az arcát érinteném meg először.
Az érintés vágyott volta miatt csak lassan simítanám végig, élvezném, ahogy a borosta csiklandozza a tenyerem. Hüvelykujjammal körberajzolnám a száját, ő becsukná a szemét, karjai megfeszülnének a derekam körül, szorosabban magához húzna, várná a csókot.
Finoman érnék hozzá, épphogy érintve ajkait. Kiélveznék minden pillanatot, nem sietném el. Nyelvem résnyire nyitott ajkai közé siklana, édes csábítással könyörögnék a bebocsátásért. Az érzés, amit nyelveink találkozása okozna, tüzet gyújtana mindkettőnkben, a játékos kergetőzés felkorbácsolná vágyunkat...

Felriadok ábrándozásomból, mosolyán látom, nem először szólít. Nevetéssel próbálom meg oldani a feszültséget, követem a következő állomásra. Hanyatt fektet, hátam szivacshoz simul, lábaim elé térdel, kezeivel körbefonja a bokáimat és szorosan tartja őket, amíg a hasizom gyakorlatokat végzem.
Nem tudok koncentrálni, folyamatosan kiesek a ritmusból, csak kezének melegét érzem.
A póz nem lenne ellenemre, várom, mikor mozdulunk ki a holtpontról, vágyom arra, hogy ujjai végigfussanak a vádlimon és a térdemen keresztül a combomon állapodjanak meg. Sosem fog megtörténni, mégis szívesen képzelem el az érintését.
Csodálatosan szép kezei vannak, érzékeny, vékony ujjak, ápolt körmök, kecses vonalú kézfej. Megborzongok a gondolatra, mi mindent tehetne velem ez a szeretkezésre született kéz.
Megint figyelmeztetnem kell magam, nem akarom őt kényelmetlen helyzetbe hozni és tudom, hogy a gondolataim valamilyen szinten biztosan megérintik őt. Látom a szemében minden egyes felemelkedésnél, folyamatosan figyel rám, érzékeli a hangulataimat.

Amikor már úgy érzem, izmaim nem bírnak el több megterhelést, megkönyörül rajtam. Kezeimet fogva segít fel, ujjai pár másodperccel tovább fonják körbe az enyéimet, mint ahogy szükséges lenne. Örömmel maradnék így a végtelenségig, de tudom, gyorsan telik a nekem járó idő.
A haspadhoz kísér, fél térdelésben támaszkodok rá, szabadon lévő kezem súlyzót ragad, így erősítem a karom. Libabőr fut végig rajtam, ahogy a hátamon végigsimítva javítja ki tartásom. Érintése könnyű, mégis személyesnek érzem.
Most ő az, aki szándékosan ér hozzám. Nem indokolja a mozdulatot semmi, ahogy a vállamhoz ér. Nem veszi le rólam a kezét, gerincemen végighaladva jut el a derekamig, hogy ott megpihenjen. Szinte éget a tenyere, nem hiszem el, hogy nem érzi, mennyire forró a bőröm a vágytól.
Egyre nehezebb a súly a markomban. Akadozva veszem a levegőt, ez a terhelésnek is betudható, de mindketten tudjuk: nem ez az oka. Elcsendesedik, már ő sem erőlteti a beszélgetést. Beteljesületlen vágyaink körülöttünk örvénylenek, betöltik gondolatainkat, lassan úrrá lesz rajtunk és nem tudom, meddig feszíthetjük még a húrt...

Amikor felegyenesedek és ránézek, szemében ugyanazt a tüzet látom égni, ami engem is emészt. Újabb csodálatos pillanatig elmélyedünk egymás tekintetében, szavak nélkül beszélünk, némán vonzzuk egymást.
Ő az, aki hamarabb mozdul, ő az, aki átveszi a saját vágyai feletti uralmat.
Lehunyja a szemét, szempillái sorfala eltakarja előlem csillogó tekintetét. Alig észrevehetően megrázza a fejét és amikor újra rám néz, már megint csak az edző áll előttem, a férfi elrejtőzött. Kezét nyújtja a súlyzóért, most kényszeredetten figyel arra, hogy még csak véletlenül se érjen hozzám.
Kerékpárra ültet, ő állítja be a programot, bocsánatkérően mosolyogva próbálja meg elűzni a morcosságom. A gép kormányára támaszkodva újra felveszi a beszélgetés fonalát, én pedig hősiesen próbálok igazodni hozzá, megmutatni, hogy én is vagyok olyan erős, mint ő, de borzalmasan nehéz.

Nézem arcélét, tetszik a profilja is. Fülemmel hallom, szememmel látom, ahogy szépen metszett szájával a szavakat formálja. Kerüli a tekintetem, mire bosszús leszek.
Bekapcsolom a képernyőt, hangja nincs ugyan, de ez most nem is érdekes, valamivel muszáj elterelnem a gondolataimat.
Ósdi szappanopera van műsoron, a főhős éppen karjai közé veszi a szerelmét és szenvedélyes csókot váltanak. Nem bírom visszafojtani halk sóhajomat. Nem veszem le a szemem a képernyőről, mégis tudom, hogy felfigyel rá.
Lelassulnak a mozdulataim, ahogy a gépen támaszkodó keze mintegy véletlenül az enyém mellé csúszik, és mutatóujjával óvatos kis köröket rajzol a kézfejemre.
Mindketten tudjuk, hogy átléptük azt a bizonyos határt, játékos évődésünk immár a múlté, érzéseink egyértelművé váltak.
Felemeli az arcát, tekintete simogat, ujjának jegesen borzongató érintése hűen kíséri a szemében izzó vágyat.

Mindketten tudjuk, hogy sosem fog beteljesülni, amit egymás iránt érzünk. Régóta játsszuk már ezt a játékot, mégsem lépünk tovább.
Nekünk csak ennyi jut: egy cseppnyi erotika.

A cikket írta: Zana

7 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Cikkíró
párbeszéd
2011. szeptember 6. 11:04

megtekintés Válasz erre: Anonymus - 2011. augusztus 28. 20:14

Hm...és miért csak ennyi jutott?:)

Tényleg izmos lehetsz már, ahogy Zsizsik írta:D...
Azért remélem, nem vársz rá örökké.

Cikknek 5-ös, pályázatnak romantikusabbat várnék.

Bianka:)

Szia Bianka!

Mert ez csak egy cseppnyi erotika :))
Zsizsik hozzászólásához már írtam, hogy a történet csak kitalált, egyórás edzés alatt született, alig vártam, hogy hazaérjek és leírhassam.

Egy kedves ismerősöm hívott ide, és jelezte, hogy akár pályázhatnék is, az ő információi alapján választottam ezt az írásomat. Utólag rájöttem, hogy nem lett volna baj, ha hosszú és nem lett volna baj, ha egy kicsit pikáns a történet, de ez már veszett fejsze nyele :)
Legközelebb majd jobban tájékozódom :)

Gratula a helyezésedhez, ügyes vagy :)

Üdv: Zana
Cikkíró
párbeszéd
2011. szeptember 6. 10:54

megtekintés Válasz erre: Anonymus - 2011. augusztus 19. 13:14

Kedves Cikkíró!

Ez már nem cseppnyi erotika :) Tetszett. Átéltem az egészet. Bitang jól nézhetsz ki ennyi edzés után, mert gondolom, újra és újra visszatérsz vágyaid megtestesítőjéhez, a cuki personal trénerhez :)
Ez is a társastánc egy formája, de a táncra a Férfinak kell felkérnie!

Jó volt, sok sikert!

Üdv, Zsizsik

Kedves Zsizsik!

Sajnálom, de ki kell ábrándítsalak :(
Ez csak egy pillanatnyi hangulat története. Valóban az edzőterem ihlette, de nem valóságos. Sosem vonzódtam az edzőmhöz és ahogy tudom, ő sem vonzódott hozzám :)
Természetesen ettől függetlenül "bitang jól nézek ki" :))) de ez nem az edzőnek köszönhető :)
Köszönöm a véleményt és örülök, hogy tetszett az írás.

Üdv: Zana
Cikkíró
párbeszéd
2011. szeptember 6. 10:48

megtekintés Válasz erre: Anonymus - 2011. augusztus 1. 12:20

Nekem tetszett a történet, igaz, én a végét másként képzelném el, lgalább egy öleléssel - mivel én a beteljesülésnek akadályát véltem felfedezni a partnernél, ami javára irandó.
Azonban felhívom a figyelmet arra, hogy az ikes-igéket mindenhol rosszul alkalmazod, pedig legalább öt helyen előfordul ilyen, pl. eljátszadozok, támaszkodok, stb.

Szió!
Szándékosan nincs konkrét fizikai érintkezés, nekem ez az erotika. Ami több, az már szex :)
Az ikes igékkel kapcsolatban viszont nem tudok Neked igazat adni, tekintve, hogy az általam használt kifejezések ugyanolyan elfogadottak, mint az eredeti tisztán ikes igék. A köznyelv alkalmazza őket, így gondolom, nekem is szabad, és mivel elfogadott, általában úgy használom őket, ahogy éppen kedvem van :)
De természetesen köszönöm a "helyreigazítást" és azt, hogy foglalkoztál az írásommal.
Örülök, hogy mindezek ellenére tetszett :)
Üdv: Zana
Cikkíró
párbeszéd
2011. szeptember 6. 10:28

megtekintés Válasz erre: Anonymus - 2011. május 31. 20:09

Szia Cikkíró!
Érdekes, ha nem a pályázat lenne, gondolkodás nélkül adnék egy 5+1*-ot. Minden megvolt az írásodban és mégsem. Én egy feszességet éreztem benne, de túlzottan is. Ha a történeted első csúcspontját átírnád -valahogy ott se sikerült nekem elég melegre a történet, benne maradt az a feszesség-, ahol te érzel iránta sokat, akkor nekem sokkal jobb lett volna. A TV-s részt kivenném, anélkül is jó a vége. A hidegség miatt 5 alá.
Üdv,
Pinokkió

Szia Pinokkió!
Köszönöm ezt a kielégítő véleményt :) Tetszenek a hozzászólásaid, nem csak itt, máshol is...
Nem vagyunk egyformák, nekem ez így volt jó és nincs abban semmi, ha másnak nem ez jön le.
Üdv: Zana
Cikkíró
párbeszéd
2011. szeptember 6. 10:17

megtekintés Válasz erre: Anonymus - 2011. május 25. 13:43

Kedves Író!

Magam előtt láttam az egészet, vagy inkább részese voltam. Jól megírt történet, nekem nagyon tetszett.

Szép napot!

Inga

Kedves Inga!

Köszönöm, hogy véleményezted és örülök, hogy tetszett :)

Üdv: Zana
Cikkíró
párbeszéd
2011. szeptember 6. 10:16

megtekintés Válasz erre: Anonymus - 2011. május 25. 11:32

Te minden helyzetben kipróbálod mennyire tudsz hatni a férfire? Nagy játékos vagy, tudod. Szinte sajnáltam már szegényt, mert nem elég, hogy érzed, még fel is cukkolod. Mi lenne, ha a mozdulatokra és nem a pasira koncentrálnál?... Az kizárt. Sajnos ilyenek vagyunk! :-)

Ettől függetlenül, hogy én mit gondolok, vagy sem, nagyon jól és érzékelhetően írtad le a sztorit. Látni véltem az érzéseket, a borzongást, a vágyat a szemedben, no meg az ő szemében is. Egyéb helyen nem látszott?... az nem derült ki. :-)

Szia!
Nem, nem minden helyzetben próbálkozom, de tudok játszani, ha érdekel a játék.
Örülök, hogy tetszett és köszönöm, hogy kommentáltad :)
Anonymus
2011. augusztus 28. 20:14
Hm...és miért csak ennyi jutott?:)

Tényleg izmos lehetsz már, ahogy Zsizsik írta:D...
Azért remélem, nem vársz rá örökké.

Cikknek 5-ös, pályázatnak romantikusabbat várnék.

Bianka:)
Anonymus
2011. augusztus 19. 13:14
Kedves Cikkíró!

Ez már nem cseppnyi erotika :) Tetszett. Átéltem az egészet. Bitang jól nézhetsz ki ennyi edzés után, mert gondolom, újra és újra visszatérsz vágyaid megtestesítőjéhez, a cuki personal trénerhez :)
Ez is a társastánc egy formája, de a táncra a Férfinak kell felkérnie!

Jó volt, sok sikert!

Üdv, Zsizsik
Anonymus
2011. augusztus 1. 12:20
Nekem tetszett a történet, igaz, én a végét másként képzelném el, lgalább egy öleléssel - mivel én a beteljesülésnek akadályát véltem felfedezni a partnernél, ami javára irandó.
Azonban felhívom a figyelmet arra, hogy az ikes-igéket mindenhol rosszul alkalmazod, pedig legalább öt helyen előfordul ilyen, pl. eljátszadozok, támaszkodok, stb.
Anonymus
2011. május 31. 20:09
Szia Cikkíró!
Érdekes, ha nem a pályázat lenne, gondolkodás nélkül adnék egy 5+1*-ot. Minden megvolt az írásodban és mégsem. Én egy feszességet éreztem benne, de túlzottan is. Ha a történeted első csúcspontját átírnád -valahogy ott se sikerült nekem elég melegre a történet, benne maradt az a feszesség-, ahol te érzel iránta sokat, akkor nekem sokkal jobb lett volna. A TV-s részt kivenném, anélkül is jó a vége. A hidegség miatt 5 alá.
Üdv,
Pinokkió
Anonymus
2011. május 25. 13:43
Kedves Író!

Magam előtt láttam az egészet, vagy inkább részese voltam. Jól megírt történet, nekem nagyon tetszett.

Szép napot!

Inga
Anonymus
2011. május 25. 11:32
Te minden helyzetben kipróbálod mennyire tudsz hatni a férfire? Nagy játékos vagy, tudod. Szinte sajnáltam már szegényt, mert nem elég, hogy érzed, még fel is cukkolod. Mi lenne, ha a mozdulatokra és nem a pasira koncentrálnál?... Az kizárt. Sajnos ilyenek vagyunk! :-)

Ettől függetlenül, hogy én mit gondolok, vagy sem, nagyon jól és érzékelhetően írtad le a sztorit. Látni véltem az érzéseket, a borzongást, a vágyat a szemedben, no meg az ő szemében is. Egyéb helyen nem látszott?... az nem derült ki. :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: