újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

Lelkem, egész lett Vele (Pályamű)

Látogatók száma: 112

Vad szenvedéllyel vágyom utána, nap nap után - azóta mióta szembejött. Soha még ilyen hévvel nem égett bennem az a Tűz. Ha nincs a közelemben, lüktet a csend bennem. Szeretem. A Lelkem lett egész Vele... érzem Ő a másik Felem!

Szeles, hűvös júliusi éjszaka volt a Balaton partján. Lassan egy év telt el, de visszaemlékezésem minden percében mosolyra húzódik ajkam. Hihetetlen milyen sebesen képesek valóra válni álmok. Feszültség volt a levegőben, mintha minden megállt volna arra a kis időre mikor először megpillantottuk egymást Ő meg én ... belemerevedtünk a pillanatba. Egy hetet töltöttünk együtt a nyaralás alatt. Ő is a barátaival, én is a barátnőimmel indultunk el a múlt nyáron, az egymást követő estéken, Ő minden alkalommal a szökőkútnál várt rám, hogy együtt olvadjunk az éjszakába.

Volt már, hogy összetörték a szívemet, és levontam messzemenő következtetéseket a Szerelemről... Tudtam, hogy vannak "szerelmek" melyek csak pár hétig tartó apró lángok, van amiről szentül hisszük, életünk végéig kísér - majd a földre rogyunk miatta, akad ami összezavar, megtéveszt, kifordít magadból. Az is lehet, hogy egészen új emberré válsz, vagy végre hazatalálsz a saját útvesztődben. De a legszebb, a legigazibb Szerelem akkor jön el - mikor legkevésbé számítasz rá. Mikor nincs benned kérdőjel, félelem vagy aggódás. "Mileszháknak" helye nincsen, egyetlen dolog dobog a szívedben: az Ő neve - és az az éj.

Az első randik után rendszeresen gombócnyi izgalommal és reszkető térdekkel omoltam álomba, s folyton csak Rá tudtam gondolni. Sorra követték egymást a találkozók, a séták és nagy beszélgetések, pokrócon pihenve álmodoztunk egymásról, alig-alig érve a másikhoz. Nem a félelem miatt, nem is azért mert zavarban voltunk, csupán mert kellett az az idő, ami a Várakozásé. Ez a várakozás tett minket egyre mohóbbá, éhesebbé, vadabbá és szenvedélyesebbé... Minden apró érintés maga volt a Beteljesülés.

Később eljött a Csókok ideje. Határozottan gyengéd, lágyan vad, csodásan érzéki, őrjítően szenvedélyes. Ellentétek tömkelege feszített szét és akartam még, újra és újra, hogy érezzem hogy húzzon magához, és csókoljon amíg ott nem omlok karjaiba. Ott éreztem magam a legnagyobb biztonságban. Az illata minden nap hazakísért és bebújt mellém az ágyba.

S egyszer...felébredtem éjjel. Álmomban vele voltam, kézenfogva sétáltunk a Balaton parton, a víz illata keveredett a parfümmel, a háttérzajjal, amerikai hot-dog illatával, a szél hűvös érintésével, és az ő tüzes tekintetével. Kidörgöltem az álmot a szememből...megfordultam, és átöleltem Őt. Már ott feküdt mellettem. "Együtt vagyunk" - gondoltam. Ő, itt fekszik mellettem, hallom ahogy szuszog, érzem ahogy moccan. Repült a Lelkem a boldogságtól. Bizalom, biztonság, szerelem. Minden megtestesült a Férfiben aki feküdt mellettem. Hiszem, hogy mindenkire vár az Igazi valahol, hiszem hogy Mindenkinek van egy másik fele, és tudom, hogy az én Lelkem, egész lett Vele!

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Cikkíró
Köszönöm mindenkinek, aki itt hagyta nálam a gondolatait :) Szép napokat kívánok!
Cikkíró
párbeszéd

megtekintés Válasz erre: Anonymus

Kedves cikkíró!

Megengeded, hogy kritikát írjak a művedhez?

Nem Tom

Természetesen :) Szívesen várom a kritikákat, véleményeket, mindenből tudok tanulni! Még fiatal vagyok, és csak hobby szinten írok, örülök minden hozzászólásnak!
Anonymus
Kedves Pályázó!

Maga a történet szép, de voltak hiányérzeteim. Egyébként nem rossz írás.

Sok sikert!
Üdv: Zsizsik
Anonymus
Gratulálok, a beteljesült szerelemhez!

Bianka:)
Anonymus
Szia Cikkíró!
Nekem kettős volt amit éreztem. Voltak jó dolgaid és rosszak. Nem találtam a szerkezetét az írásnak, hogy lett volna ez felépítve, mi a dramaturgia? Egy-egy rossz mondat: "Az első randik után rendszeresen gombócnyi izgalommal és reszkető térdekkel omoltam álomba, s folyton csak Rá tudtam gondolni." Hogy vannak azok a térdek? De egy-egy szuper is: "Az illata minden nap hazakísért és bebújt mellém az ágyba." Hát ezt kölcsönvenném, ha lehet;-) Nagyon tetszett! Ez is azt mutatja, hogy képességeid megvannak, de egy jó novella nagyobb odafigyelést igényel:-( Utolsó mondat is tetszik:-)
Üdv,
Pinokkió
 
Kedves cikkíró!

Megengeded, hogy kritikát írjak a művedhez?

Nem Tom
Cikkíró
Köszönöm a kedves hozzászólásokat, örülök ha soraim megérintették a Lelketeket! :) Szép napokat!
Anonymus
Nagyon kedves, érzelmes történet. Jó volt olvasni.
Én.
 
Örömmel olvastam.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: