újabb események régebbi események további események
19:25
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:11
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Erotikus

Megbízás - Pályázat

Látogatók száma: 114

Egyszer hallottam egy dalt. A szerelemnek múlnia kell. Hmm...ostobaság. Talán: Óvakodj a szerelemtől! Na igen, én is tudom, hogy gyávaság. Elbújni előle, kímélni magad a csalódásoktól. Mennyivel egyszerűbb lenne így az élet és mennyivel szegényebb. Hisz mi más tudja az embert az égbe repíteni? Hogy képes legyél olyan dolgokat megtenni amiket azelőtt elképzelhetetlennek tartottál. Azt az érzést, hogy megóvj valakit akár az életed árán is.
Ha megtehetném, hogy kitöröljem Őt és a Vele töltött időt? Sosem tenném meg. Aki igazán volt már szerelmes képtelen lenne rá. Milyen emlékekbe tudnék akkor menekülni? Amikor annyira fáj, hogy szinte belepusztulok. Lehet, hogy ez is gyávaság. A múltban élni. De ma bátor leszek. Olyat teszek amire előtte képtelen lettem volna.
A cigim végéhez érek. Eldobom a csikket és rátaposok. A város esti fényekben pompázik. Ha tudom, hogy ennyire szép akkor gyakrabban jártam volna fel ide. Nincs sok időm a gyönyörködésre. Női cipők kopogását hallom a lépcsőn. Lehunyom a szemem és felidézem a járását. És a mosolyát, amikor rám pillantott. A kéz átölel hátulról és szorosan a mellkasomra fonódik. Nehéz megállnom, hogy ne érintsem meg, de ezer közül is felismerném az Övét. Puha bőrét, ujjai tökéletes ívét. Tudnám, hogy nem Ő az. Mindent elrontana...
- Szeretlek - suttogja fülembe. Messze áll az Ő dallamos hangjától, de próbálom nem észrevenni.
- Örökké szeretni foglak - szólal meg újra.
Hiszek neki. Muszáj hinnem. Egy pillanattal később erős lökést érzek a hátamon és átesek a korláton. Hihetetlenül gyorsan történik az egész. Az utolsó gondolatom is Ő...
A fekete ruhás nő átpillant a korláton, majd az otthagyott pénztárcám után nyúl, amibe beletettem a megbeszélt összeget. Átszámolja a pénzt. Mind meg van. Zsebre vágja a tárcát, majd eltűnik az éj sötétjében.

A cikket írta: luxonitech

6 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Anonymus
Miért nem érti senki? Ezt nem hiszem el...
Megbízás ez a címe,nem esik le senkinek hogy felbérelték a nőt ( aki nem a barátnő), hogy ölje meg a fiút!?
Szerintem nagyon jó és ÉRTHETŐ.Aki nem érti azt csak sajnálni tudom....
 
Legszívesebben azt kérdezném, hogy ez most mi? :)
Engem nem fogott meg. Persze, lehet, hogy csak nem értem. A nő megöli a pasit, nem? Hát fura. Halálos szerelem címet is adhattál volna neki, ha úgy van.

Pussz, Donna Juanna
Anonymus
Kedves Pályázó!

Jó volt, de tényleg, csak mégis van egyfajta hiányérzetem. Még nem értem, majd írok, amint rájöttem :)

Sok sikert!
Üdv: Zsizsik
Anonymus
Hű, de fura sztori:)


Bianka:)
Anonymus
Szia Cikkíró!
Végre valaki ír az én stílusomban is! Izgalmas történet. Szeretem, amikor nem adják a számba a megoldást, hanem picit gondolkodni is kell. Jó stílusban írtad (hisz az enyém is;-)). Korrekt dramaturgia (persze csak aki tud olvasni a soraid mögött). A témakibontásod, katarzisod nekem bejött. A mondatszerkesztéseddel tényleg figyelhettél volna picit a pontosságra! Az írás pszichológiája is rendben van, mélyen belehúzod az olvasód a szereplőd gondolataiba. Maga a antihősnőd jelleme viszont nekem nem elég karakteres, azt hiszem itt lehetett volna jobb az írás (talán pár sort még arra is érdemes lett volna szánni, hosszba belefért volna).
Összességében azért tetszett:-)
Üdv,
Pinokkió

Lájk +6*
Anonymus
Végre valami jó!
Anonymus
A romantika neme: pémz...
Anonymus
Nagyon rövid, kissé érthetetlen, talán, ha jobban körülírnád. És nem lenne benne felesleges betű, mert ha ilyen rövid történetbe ott hagyod, az zavaró.
Segítek! ".... erőst lökést érzek a hátamon..."
Jó is lehetett volna.
Anonymus
Számomra ennyit jelent. De ha átolvasná, mielőtt felteszi, akkor talán még jó is lehetne.
Anonymus
Szerintem elsőre kicsit érthetetlen a történet. Nagyon elvonatkoztatott, olyan mintha egy regényből kiragadott részlet lenne ami a regény nélkül teljesen értelmetlen. Az irói stilusod azonban tetszik, bár még kicsit kiforratlan.
Anonymus
Így már jó, köszi! Még módosításnál a kis köröknél jelöld be azt is, hogy erotikus, mert azt is kell.
Anonymus
És mi lesz a címe?
Anonymus
Érdekes történet, de nem egészen értem, lehetne talán egy kicsit hosszabb, elnyújtott. De az is lehet, hogy épp a rövidségében van a pikantériája. Figyelj a vesszőhibákra!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: