újabb események régebbi események további események
21:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
21:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Erotikus

Ők!

2012. január 31. - Látogatók száma: 451

A lány izgatottan várta régi ismerőse érkezését. Sok éve már, hogy nem találkoztak.
Nagyon kíváncsi volt, hogy milyen lehet most, mert emlékei már elhalványultak.
Amikor telefonon beszéltek, a fiú kellemes, búgó hangja tetszett neki. Csak ez járt a lány fejében és nagyon szerette volna már látni a hanghoz tartozó arcot.

Valószínűleg a régi ismeretség miatt a lánynak természetes volt, hogy az otthonában fogadja Őt. Nagyon jól telt az este, kicsit be is csíptek a finom whiskytől, amit a fiú hozott magával. Nagyon jól elbeszélgettek, de ami a legfurcsább volt a lánynak, hogy annyira természetes volt a fiú jelenléte. Fürdik, eszi, iszik és közben mesél, mintha ez egy mindennapos esemény lenne. Régóta élt egyedül és meg volt róla győződve, nem bírna elviselni így senkit. Végül aztán aludni mentek. Ebben sem volt semmi furcsa egyikük számára sem. Egy dolgot kivéve! A fiú egyszer csak magához húzta a lányt és mindkét karjával átölelte. Nem tolakodóan, inkább óvón. Így aludtak egész éjjel, összebújva.
Nem volt benne semmi szexualitás.
Ami szokatlan volt a lánynak, hogy életében először aludt így, valakinek a karjaiban, egész éjjel. Azelőtt sosem tudott.
Reggel a fiú dolgozni ment, nagyon korán kelt. A lány még fel sem fogta mi történt.
Megbeszélték, hogy kapcsolatban maradnak és majd találkoznak. És akkor jött az a furcsa érzés, ami nem hagyta többé a lányt békén, átjárta a gondolatait, az egész lényét.
Felidézte az éjszakát, hogy egy férfi két erős karjában aludt. Régen érezte már azt, hogy biztonságban van. Vágyakozni kezdett az érzés után, át szerette volna élni, csak még egyszer legalább! Nem akart Ő rosszat, nem akart Ő semmit, csak újra érezni azt a két erős kart a teste körül. Újra biztonságban akart lenni, semmi más szándéka nem volt.

Pár héttel később létrejött a második találkozás.
Őszintén beszélt erről a vágyáról a fiúnak, aki mosolyogva és szívesen jött, hogy
teljesítse ezt a kedves kérést. Hiszen jól érezte magát a lánnyal és tetszett neki már a régmúltban is. Talán a kíváncsiság hajtotta őt is és a lehetőség, hogy közelebb kerülhet hozzá. Nem fogalmazódott meg benne konkrétan, hogy bármit is tenne a lánnyal, de titokban vágyott a csókjára, szerette volna tudni milyen lehet ölelni, simogatni a meztelen testét. Ő egy igazi férfi és a lány vonzotta, miért ne tegyen egy próbát?

Nagyon jót beszélgettek ismét, és hamar elszaladt ez az este is.
Beszélgetés közben a lány megnézte magának jobban a fiút. Miért találja hirtelen vonzónak? Talán az illata, amit akkor is érzett mikor a szája az arcához ért és persze érezte akkor éjszaka, amikor először együtt aludtak. Nem a parfüm, amit használt, hanem a bőre illata volt talán rá hatással, vagy a kisugárzása, vagy csak a gondolat, hogy ismét vele alhat.
Igazán bele sem gondolt eddig, hogy történhet közöttük más is mint szimpla alvás.
Akkor még nem.....
Amikor egymás mellé feküdtek és a fiú átölelte őt, rögtön érezte azt a finom, semmihez sem hasonlítható illatot, a köré fonódó erős karokat. Bódító érzés volt.
Testét lassan elöntötte a vágy. Percek teltek el így, de nem mozdult, nem mert tenni semmit és amikor már lemondott róla, hogy történni fog valami, a fiú végre megcsókolta. Szája puhán ért a szájához és a keze finoman végig siklott a testén.
Annyira izgató volt, hogy teljesen elveszítette az eszét, az ő keze is elindult a fiú meglepően puha bőrén, már minden mindegy volt, nem számított semmi!
Minden mozdulatuk természetes volt, mintha nem először lennének együtt!
Magába szívta a fiú illatát! Kezei gyengéden cirógatták izmos mellkasát, izgató hasát, majd ölelésük egyre szorosabbá vált, miközben Ő is csak bújt, csak simult, mintha soha többé nem akarnák egymást elengedni. Ha tíz keze lett volna még azt is kevésnek tartotta volna, mindenhol egyszerre akarta simítani azt, akit most ajándéknak érzett az élettől.
Az idő lelassulni látszott, majd mintha meg is állt volna, nem volt sietség, rohanás, egyedül ŐK voltak ketten a múlt, és a jelen szigetén...

A cikket írta: Pillangó

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

2012. január 31. 13:38
Köszönöm,hogy olvastátok az írásom,még kezdetleges a fogalmazásom de próbálkozom még :)
Lehet hogy lesz folytatása mert ez egy folyamatban lévő eléggé fura-kusza kapcsolattá nőtte ki magát.
Tele van bonyodalommal,örömmel és bánattal :)
2012. január 31. 09:02
Olykor nem is kívánunk mást, csak egy ölelést, egy érintést,... biztonságot, védelmet... és mindent, ami ez után még lehet. :-)
2012. január 31. 01:10
Szia Pillangó!

Nagyon örülök, hogy újra olvashattalak... :) lesz folytatás is? Vagy ez egy régi történet?

Pusz:Ailet
2012. január 31. 01:03
Kedves Pillangó!

A biztonságérzet fontos és ha meg van a bizalom is, akkor ez egy remek kezdete lehet egy jó kapcsolatnak.

Pussz, Tündér
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: