újabb események régebbi események további események
17:04
Ilpaki új cikket töltött fel
17:00
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
22:25
WilliamJeaws regisztrált a weboldalra
07:37
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
15:15
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
14:52
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
07:58
Főnix Madárka módosította a naplóbejegyzését
07:54
Főnix Madárka új bejegyzést írt a naplójába
09:19
Clara62 módosította a cikkét
09:18
Clara62 új cikket töltött fel
08:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
17:11
Davidassum regisztrált a weboldalra
15:25
Clara62 módosította a naplóbejegyzését
15:23
Clara62 új bejegyzést írt a naplójába
15:15
Clara62 új cikket töltött fel
15:14
Vladislaveroca regisztrált a weboldalra
13:41
Clara62 módosította a cikkét
13:40
Clara62 módosította a cikkét
09:28
Clara62 módosította a naplóbejegyzését
09:24
Clara62 új bejegyzést írt a naplójába

Titán 2.

2019. november 7. - Látogatók száma: 30

Miután meghiúsult a randim, hogy másodszorra is kidobtam az aktuális mr. kutyaszőrt, mint egy zsák szemetet, Titán este már érdeklődött, hogy hogyan telt a napom. Szerintem, amikor megkérdezte, már pontosan ismert annyira, hogy tudta, hogy hisztis kutyaszőr úgy repült, hogy lába se érte a földet. Akkor még nem sejtettem, de fente már rám a fogát.

Majd pár nappal később, mikor Titánt épp fontolgatni kezdtem, de sok minden szólt ellene, például, hogy túl öreg már bohócnak (is), akkor farkasember, aki túl mélyharapású volt és megmart, előbukkant a sűrűből. Aztán nyilván várta, hogy örüljek, de nem történt meg, inkább megijedtem, hogy miért nem hagy élni végre. Isten gyere le! Nem volt ám még elég bonyolult az életem nélküle is. Elkezdett bűntudatot kelteni bennem, hogy ilyen könnyen lemondok a szerelemről, pedig olyan ritkán talál meg igazán. És sajnáltam az idióta férfiban azt a szegény kisfiút, akit nem szeretett az anyja és mindenki bántott. De nem takarózhatunk örökké a gyerekkori sérüléseinkkel, ha nem akarunk változtatni magunkon, hogy jobbak legyünk felnőve. És nem csak őt bántották.

A korábbi történetekkel ellentétben, amikor az ex olyan sikeresen visszacsábított, mert a next nem volt elég stabil még, ráadásul mind ki is farolt abban a pillanatban, amikor én vívódni kezdtem... Titán rám bízta, hogy mit teszek, de ugyanúgy az életem része maradt. Nem változtatott a szokásain, ugyanúgy köszönt reggelente egy pár mondat erejéig és ugyanúgy beszélgettünk minden este. És tudta, hogy vívódok. De nem szólt bele és nem akart egyik irányba se mozdítani. Egyszerűen csak ott volt, stabilan, határozottan és vicceskedve, amikor az kellett. Egyszerűen csak ott volt nekem. Nem tett nyomás alá, miközben a másik oldal határozottan nyomást gyakorolt rám. És ez új volt.

Teltek a napok és mikor megbeszéltünk egy randit, még mindig nem tudtam, hogy mit akarok vagy akarom-e egyáltalán. Szoktattam magamat a gondolathoz. Mert én nem kamuztam, hogy nem az esetem, de közben a személyisége megnevettetett és imádtam a belőle áradó nyugalmat. És vártam a reggeleket és az estéket és örültem a napközbeni kutyafuttában írt soroknak is. Egyszerűen tudtam, hogy esélyt kell adnom ennek a dolognak, bármi is szóljon ellene. És elkezdtem nyitni a férfi felé.

És amikor nyitottam olyan vidám és jókedvű lettem, és az életkedvem is kezdett visszatérni. Az ordas farkas is visszavonult, amitől valósággal fellélegeztem, de nem tudtam, hogy csak erőt gyűjt a következő támadáshoz, pedig tudhattam volna. Azzal kezdte, hogy lecseszett, hogy ha ő nem ír, én nem is keresem. Aztán ment ez két napig és vívódtam, és Titán tudta. Én próbáltam készülni lelkileg a randira, közben a farkas mérgezni kezdett, és elkezdtem azt gondolni, hogy úgyse leszek elég jó Titánnak, inkább mással kéne randizzon - aztán rájöttem, hogy nem én vagyok, és kezdem magamat elveszíteni újra. És eszembe volt mindig, hogy Titán azt mondta, hogy maradjak olyan, amilyen vagyok, ne változzak meg. Vagy valami ilyesmi. Aztán a vége az lett, hogy rövid, de mély és őszinte önelemzés után kapott a farkas két nagy sallert, a fal adta neki a harmadikat és le is sikerült tiltanom. Még a randi előtti negyedik nap. Aztán persze durván kiborultam újra, amikor a legutolsó fotót is kitöröltem róla, fogalmam sem volt róla, hogy még mindig ilyen mélyek voltak az érzéseim, de nem akartam hagyni, hogy tönkretegyen, és kialudtam magamat és utána minden jobb lett. És minden nap egy kicsit jobb lett. És az idő meg sürgetett.

Kedd délután a fehér kocsi megállt a ház előtt és kiszállt belőle Titán...

Folyt. köv.

#visszafogottvenusz #oregtitannemventitan

- Visszafogott Vénusz -

1 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

Ehhez a cikkhez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: