újabb események régebbi események további események
17:22
JoshuaMUB regisztrált a weboldalra
13:43
Inhinc regisztrált a weboldalra
02:37
TeqwyFak regisztrált a weboldalra
14:45
BetChan regisztrált a weboldalra
21:27
Efdhtyp regisztrált a weboldalra
17:44
Fingerboardtyt regisztrált a weboldalra
06:27
Squiernjw regisztrált a weboldalra
16:10
Yrpmofg regisztrált a weboldalra
11:04
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
19:40
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
12:48
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
12:26
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
09:26
MaximMernes regisztrált a weboldalra
06:25
Új cikk került fel a weboldalra
07:21
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:20
Tündér módosította a naplóbejegyzését
20:04
Bervinn módosította a cikkét
19:47
Bervinn új cikket töltött fel
07:31
Gaya módosította a cikkét
07:29
Gaya új cikket töltött fel

Együtt írt valóság 2010, Feleségek.hu antológia

hogy sokáig tartson, és várta a viszonzást. Hiába szerette volna elhúzni még, ameddig csak lehet, a férfi sürgető vágya ezt nem engedte. A száját kereste egyre, és ő engedte, csókolja. Hosszan, érzékien csókolt. Milyen régen csókoltál már! A csók hevében önkéntelen ringatózott a teste és érezte a férfi vágyát egyre erősebben. Már nem akart lassan, nagyon lassan eljutni a beteljesülésig. Sürgető vágyat érzett és egy kis félelmet is, hogy elkésik. Érezte a férfi vágyát, erejét és kíváncsi volt, hogy ott lent, ami kettőjük közé furakodott milyen lehet, és megérintette.
– Nincs oka panaszra – gondolta, büszke lehet az, akinek ekkora szerszáma van, viszont mi volt akkor a baj, ha volt? Már nem akarta húzni, halasztani tovább, az előjátéknak nem most volt itt az ideje. Egyre sürgetőbben érezte, hogy be akarja fogadni ezt az erőt magába. Érezni akarta. Ugyanakkor félt, hogy elkésik. A férfi is régen volt már nővel, nem fogja engedni a vágya, és mi van akkor, ha... elkapkodja.

- Érezni akarlak! – mondta a nő és engedte, hogy a férfi tegye, amit akar. A férfi megpróbált belé hatolni. De mint egy fal, amit már régen nem törtek át. Megakadályozva, hogy könnyen célba érjen, ehhez szüksége volt az ő segítségére is. És ő segített. Már nem is az volt a célja, hogy neki magának legyen az a felemelően szép pillanat. Most is ugyanazt érezte, mint oly sokszor, amikor sor került az aktusra. A férfi kielégülését várta, akarta. Élvezte. Magát az aktust. Átérezve, hogy a férfinak az milyen csodálatos érzés. Annyiszor kívánta már, hogy ugyanezt az érzést ő is érezze egyszer szeretkezés közben. Most sem az a pillanat van. Hiába. Az erőt kívánta most is, nem a kéjt. Akaratlanul mozgott együtt a férfival. Magába akarta még sokáig érezni, de a pillanat hamar eljött. Mint mindennek, egyszer ennek is vége lett. Egy halk sóhaj volt mindössze a beteljesülés, amit ő csak hallott, a férfi viszont érezte. Mégis valami boldogságféle járta át, és egy kicsi csalódottság.
- Ne haragudj! – mondta a férfi.
- Nem haragszom, – felelte a nő. - de még nincs itt a vége… - Ezután hagyta, hogy mindketten ellazuljanak, de tudta ez nem fog sokáig tartani. Kielégítetlen vágya ezt nem engedhette. - Mire való az éjszaka? – gondolta és befészkelte magát ismét a férfi ölébe.


folyt.

Írta: zsoltne.eva

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: