újabb események régebbi események további események
06:16
Tündér módosította a naplóbejegyzését
06:15
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
18:48
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
18:00
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
08:32
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:31
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:13
Ilona új bejegyzést írt a naplójába

Kérdezd a férfit

Apukák ti mit gondoltok, arról hogyha egy hirtelen jött ötlettől vezérelve a városban éppen összefutott exetektől nemleges választ kaptok arra, hogy elvihetitek-e a két gyereket 2 napra? Ti is megsértődnétek? Jogos volt a felháborodása? Minden előzetes egyeztetés és rákészülés nélkül. Az egyik gyerek meg volt fázva a másik meg speciális diétát igényel és az apa eddig nem csinálta egyedül, hanem én küldtem ennivalót velük és most nem jelentkezik 5 napja, amiért nemet mondtam.

Felhasználó Válasz Dátum
Joe48 nem
de fogadnék látatlanul a kocsmát sűrűbben látja mint a gyerekeit
2010. május 20. 00:38
Devil Én értem, hogy miért nem adtad oda a gyerekeket. Ha te ezeket így elmondtad neki, és az apa ennek ellenére besértődött, akkor lelke rajta.
Azért próbáljátok keresni, hátha lenyugodott már. :)
2010. május 14. 21:17
H.Norbert Mivel két kisgyerekről van szó és a körülményeket tekintve ...szóval szerintem jogos, hogy nem engedted őket el. 2010. május 13. 23:57
Kérdező matyómacsó igazad van, hogy nem biztos, hogy nekem van igazam, de apuka semmi jelét nem adja annak, hogy komolyan lehetne venni és meg lehetne bízni ilyenben. Én nem vagyok ellen annak, hogy elmenjenek a kicsik vele egy napnál többre is, de annak vannak feltételei. Először is nem a város közepén jelentem be, hogy elviszem a gyerekeket és ott is alszanak, mert ő fáradt ahhoz, hogy aznap este hazahozza. A nagyobbik betegsége azután derült ki, hogy elment, így nem tudja, hogy mit és hogyan csináljon, mert nem is érdeklődött utána soha és nagyon fontos a pontos betartás. A kics nem feküdt, de egy antibiotikum kúrát nem lehet abbahagyni a közepén. És nem két nagyobb gyerekről beszélünk, hanem egy 3 és egy 5 éves gyerekről. Ha előtte szól és van velük gyógyszer, ruha, akkor én se szólok, de ő ezt nem értette meg, hanem megsértődött. 2010. május 13. 17:05
matyómacsó Nem sértődnék meg, a gyerekeim miatt, de az, hogy magadnak meg tudod magyarázni, miért nem adtad oda a gyerekeit neki, nem jelenti azt, hogy igazad van.
Az apjuk gondolom nagy fiú, tudja, hogy a diétát be kell tartani. Valószínű meg tudná oldani, nem hiszem, hogy rosszat akarna a saját fiának. Mostmár soha többet nem lehet 1 napnál tovább a gyerekeivel??? Persze, előzetes egyeztetés... ez kifogás!
Kérdés még, hogy a másik gyerek mennyire volt megfázva. Ha az ágyat nyomja, valószínű az exed se akarná elvinni. :-(((
2010. május 13. 15:18
Pinokkió Ahogy ő félreérthette a te jeleidet, úgy te is félre értheted az ő jeleit. Kérdezd azért meg telefonon, hogy nem-e H1N1, ezért nem néz felétek?!
Amúgy NEM.
2010. május 13. 15:07
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: