újabb események régebbi események további események
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Kérdezd a férfit

Miért olyan kegyetlenek a férfiak velünk? Telefonhívásra, sms-re sokszor nem reagáltok? Miért? A másik biztosan nem szórakozásból írogat?

Felhasználó Válasz Dátum
John Saxon Ez a kérdés ebben a formában nem feltétlenül igaz. Oké, lehet ilyen is... de inkább saját példa. Aztán a tanulságot ki ki szűrje le magának.
Volt lány.
Melozok (kamion) kinn vagyok. Hajtok. Mobil csörög. Neve villog. Mert ugye együtt vagyunk,meg különben is udvarias , illemtudó vagyok fölveszem.
Szia
Szia..jajj annyiraaa hiányoztál csak a hangod akrtam hallani...
(közben jól hallhatóan porszívózik)
Eztán kb 15 perc dumcsi a nagy semmiről, felét nem értem mert a porszívó ordít, meg akar halni mert talán már a fél szőnyeget is beszívta a csőbe és erőlködik a maradékkal.
Másnap detto.
Aztán ujra. Egetverő témák: a macska köhögött, szerinted beteg?
... Nahát ma hogy megbámultak a metrón
...Ott is esik?
...vég nélkül.
Aztán a hó végén meg csuklok a számlán. És átzokog egy éjszakát ha arról beszélek hogy a mobil hasznos is de olykor kurva drága.

...A sokadik számom van ismét letiltva ezek miatt. Hát csoda, hogy kezdem utálni a mobilt?
2010. május 29. 17:36
Én ezt mindig fórditva tapasztalom, és szét b.. tőle az ideg.. :))))) 2010. május 5. 03:42
aszir erre a válaszomra kölcsön veszem tőletek, amit gyakran szoktatok válaszolni nekünk: "..mert, csak..." 2010. április 10. 19:58
H.Norbert Én gyorsabban reagálok mint a párom :) 2010. április 7. 17:42
Pinokkió Mivel tudom, hogy egy nő "nem szórakozásból írogat": én szoktam reagálni! 2010. április 7. 07:51
matyómacsó Igazából mindenki azzal kegyetlen, akivel lehet, legyen az nő, vagy férfi, bármelyik oldalon. 2010. április 6. 17:27
Kérdező Pitt: Nagyon kell az ilyen kérdésekre válaszolnotok, hát hogyan ismerjünk meg jobban titeket, vagy hogyan változtassunk a viselkedésünkön, ha nem mondjátok meg? 2010. április 6. 17:22
Pitt Nem kegyetlenek vagyunk csak férfiak! Erre a kérdésre sem kellene válaszolnunk!Ez van! 2010. április 6. 17:12
barraqda Érdekes felvetés, itt rengeteg háttérről beszélhetünk. A körülmények ismerete nélkül nehéz erre válaszolni. Ha egy gyors hódításról van szó, sajnos benne lehet a pakliban, hogy emberünknek nincs komoly szándéka, így nem is érdekli sem az sms, sem a telefon. Rémesen kényelmetlen helyzet, de ilyenkor az lenne a legjobb, ha az ember nem magában keresné a hibát, csak meg kell érteni, hogy az ember alapvetően gyarló, és egy számára nem érdekfeszítő partner lelki világa még csak eszébe sem fog jutni a reggeli narancslé vagy kávé mellett.
Vannak itt azért humorosabb végletek is azért. Vannak a háziasított, nyugodt férfitársak, akik hozzám hasonlóan "kétütemű motorral" dolgoznak agyi szinten, és ha valami külső inger éri őket, legyen az telefon, munka, vagy egy gyors szunyókálás, a kérdéses sms egészen addig a pontig a feledés homályába merül, amíg szívünk választottja nem toporog a küszöbön azzal a bizonyos nézéssel, amitől annyira rettegünk.
Mielőtt a remény utolsó sugarát is végleg eltakarom, kiemelném, hogy gyakran a technika is közbeszól. Gondolok itt aggastyán mobiltelefonomra, aki azonnal megadja magát, ha beszélni próbálok rajta, vagy háromnál több smst próbálok egymás után eszközölni rajta.
Végezetül, csak a mosoly kedvéért pedig tegyük hozzá, hogy a "kétütemű" botorságokban nincs kegyetlenség, csak olyanok vagyunk, mint Micimackó: csekély értelmű medvék.
2010. április 6. 15:29
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: