újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Dominka horoszkóp 2014. aug.25-től aug- 31-ig

2014. augusztus 25.

Vissza a naplóhoz

Kos(márc.21.-ápr.19.)

Sok meglepetést tartogathat ez a hét, amelyek között lesz kellemes és kevésbé kellemes is, a közös bennük, hogy mind nagyon váratlanul jönnek. Készülj fel arra, hogy ma nem lesz könnyű állni a sarat, de azért megbirkózol majd a kihívásokkal.

Bika(ápr.20.-máj.20.)

Jobb elébe menni a dolgoknak, mint várni, amíg kiderül, hogy valóban baj van-e. Sok felesleges aggódást előzhetsz meg, ha nem félsz feltenni egy kérdést, ráadásul a válaszra is lesz időd felkészülni.

Ikrek(máj.21.-jún.21.)

Valaki egyetlen szavával sokkal jobban megsért, mint ahogyan azt gondolná, főleg, mert úgy érzed, nem ezt érdemelted tőle. A haragod azonban gyorsan elszáll, és rájössz, milyen sokan állnak most is melletted.

Rák(júni.22.-júl.22.)

Úgy érezheted, nem tudsz lépést tartani a körülötted rohanó világgal, és ez megtépázhatja az önbizalmadat. De abban, amivel foglalkozol, még mindig különösen jó vagy, ezért nincs okod szégyenre.

Oroszlán(júl.23.-aug.22.)

Talán kicsit lentebb kell adnod a büszkeségedből, de cserébe valami olyasmit tanulhatsz, ami hosszabb távon is nagy segítséget jelent majd. Ha most egy keveset engedsz, azzal sokat nyerhetsz.

Szűz(aug.23.-szept.22.)

Jól haladsz a teendőiddel, és talán még arra is marad időd, hogy lazíts egy kicsit. Kivételesen ne olyasmivel foglalkozz, amivel másoknak kedvezhetsz, hanem koncentrálj kicsit saját magadra, hiszen megérdemled.

Mérleg(szept.23.-okt.22.)

Az idegeskedés nem tesz jót, ezért jobb, ha elkerülöd, különösen olyankor, amikor valaki más helyett aggódsz. Amíg a te saját dolgaid rendben vannak, nincs okod a szorongásra: ha valaki segítséget kér, azt adhatsz, de ne aggodalmaskodj helyette is.

Skorpió(okt.23.-nov.21.)

Úgy érzed, egyre több dolog szakad a nyakadba, pedig még nem is volt igazán időd pihenni. A feladatok azonban izgalmas kihívásokat jelentenek majd, így végül nem bánod, hogy rád maradtak.

Nyilas(nov.22.-dec.21.)

Jól esik most kicsit félre tenni a gondokat, és egy barát társaságában kiengedni a gőzt. A gondok persze nem oldódnak meg maguktól, de ha friss szemmel nézel rájuk, talán a megoldást is megtalálod.

Bak(dec.22.-jan.19.)

Hosszú utat jártál be, és úgy tűnik, végre beérik a munkád gyümölcse. Lesz most is olyan, aki kételkedik, vagy nem hisz benned, de ne hagyd, hogy ennek hatása legyen arra, ahogyan te látod az eredményeidet.

Vízöntő(jan.20.-febr.18.)

Egyre nagyobb rajtad a nyomás, és zavar, hogy valaki más miatt nem tudsz haladni a terveiddel. Lehet, hogy egy kis kedvességgel többre mész, mint az erőszakkal.

Halak(febr.19.-márc.20.)

Ha lehetőséged van rá, próbálj most ki valami újat, olyat, amit korábban nem tettél, még akkor is, ha elsőre zavarba ejt a lehetőség. A járatlan utak nagy meglepetéseket rejtenek.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

Köszönöm kedves Dominka!:))
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: