újabb események régebbi események további események
21:08
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:33
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
11:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:16
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Váratlan vendég

2014. október 23.

Vissza a naplóhoz

Érzelmileg, hangulatilag a sok szomorú esemény után ma kerültem olyan állapotba, hogy a saját dolgaimmal tudtam foglalkozni, nyugodtan, átgondoltan. Talán ez a behúzódós esős idő is hozzájárult ehhez. Nekiálltam a konyhaszekrényt takarítani, mikor csengettek. Váratlan vendégem érkezett.
Én szeretem a vendégeket, izgalommal, felkészülten várom őket. De a váratlanul, bejelentés nülkül érkezőktől mindig zavarbajövök. Úgy érzem, megfosztanak valamitől, amit várakozásnak hívnak.

Találtam egy idézetet, amivel nagyon egyetértek:

"Ha például délután négykor érkezel majd, én már háromkor elkezdek örülni. Minél előrébb halad az idő, annál boldogabb leszek. Négykor már tele leszek izgalommal és aggodalommal; fölfedezem, hogy milyen drága kincs a boldogság. De ha csak úgy, akármikor jössz, sosem fogom tudni, hány órára öltöztessem díszbe szívemet… Szükség van bizonyos szertartásokra.”

(Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg)
Kép forrása: Internet

http://youtu.be/mBQRq0wvuto

A bejegyzést írta: Ilona

Hozzászólások

időrendi sorrend

Persze, attól is függ, ki az a váratlan vendég!
Nem csak te jössz ettől zavarba... rég volt igaz, de hozzám is érkeztek váratlan vendégek... igyekeztem magam feltalálni, de valóban okozott némi zűrzavart. Ilyen volt pl. amikor a húgomék beállítottak egy palacsinta sütés kellős közepébe... Mondom én, hogy rég volt! Ma már csak egy emlék... Aztán volt olyan előre bejelentett vendég, akit vártam, de mégse jött... pedig mindazt átéltem, amit te itt most leírtál. Mi lett a vége?!... Én már nem várok senkit!

Pusza
Ilikém!
De szeretem a kis herceget!A gyerekeimnek olvastam anno esti meseként.ők is nagyon szerették.És bizony" szükség van bizonyos szertartásokra",ahogy a róka mondta.
Puszi
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: