újabb események régebbi események további események
21:08
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:33
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
11:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:16
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Nem csak hangulat..

2014. november 22.

Vissza a naplóhoz

Nem vagyok valami jól, de rá kell szánnom magam, hogy kibújok a csigaházból és elmegyek a városba vásárolni ezt-azt, mert kifogytam.
Észrevettem magamon, hogy egy idő óta stresszként élem meg ezeket az utakat, mindig imádkozom előtte, hogy baj nélkül megússzam. Korábban sose volt ilyen problémám, dehát az idők változnak..
Mióta nézem dr Tóth előadásait, minden bajom előjött. Persze lehet, hogy korábban is bennem voltak, de nem foglalkoztam velük...
Hiába, ha az ember öregszik, minden felnagyítódik, az ember nem szívesen beszél az ilyen gondokról, mert mindenkinek meg van a maga baja..

A bejegyzést írta: Ilona

Hozzászólások

időrendi sorrend

Kedves Anyu!

Köszönöm a hszt és a biztatást. Szerencsésen megérkeztem, mindent elintéztem. Igaz, a félelmem nem volt alaptalan, kicsit szédülgettem és mint már korábban is írtam, ezekben a bevásárlóközpontokban nincs egy pad, vagy egy szék, ahova az ember lerogyhatna, ha nem érzi magát jól. Már megszoktam, hogy a gyengékre, idősekre sehol nem gondolnak..Ismered a viccet, mikor két fiatalamber bemegy Pesten a Vörösmarty cukrászdába. Nincs szabad hely, az asztaloknál idősebb emberek beszélgetnek, süteményeznek. Az egyik fiú nagyhangon odaszól: "kávézgatunk, kávézgatunk, a temetők meg üresek?"- hát valahogy így..:(

Puszi, Ilona
Ilona,kedves!

Ne így éld meg!Fogd fel ezeket az utakat kis kirándulásként,ne stresszelj rajta!Kimozdulni muszáj,nem szabad bezárkózni!Nézni meg ne nézz olyan dolgokat,amik méginkább leterhelnek!Főleg,ha orvosi előadásokat nézel,előbb utóbb felfedezed magadon az "aktuális" betegségeket:)Igaz ez az őszi időszak borongóssá tesz bennünket,de foglalkozz vidámabb dolgokkal.Ha a tv-ben nem találsz kedvedre való műsort a Net számtalan film megnézését teszi lehetővé.Letöltés nélkül is(én a mai napig nem tudok).Ajánlani is tudnék pár szép filmet.Olykor ránk telepszik a szomorúság minden ok nélkül,de le kell rázni.Fel a fejjel!
Puszi:Anyu
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: