újabb események régebbi események további események
09:22
wXavBLqjCthMSuKG regisztrált a weboldalra
12:27
Tündér módosította a naplóbejegyzését
12:26
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

A kapkodó antik bakfis

2014. november 29.

Vissza a naplóhoz

Történt pedig, hogy Jutka barátnőmmel immár másodszor is nyakunkba vettük a várost, hogy végre megtalálja és megvehesse azt a csizmát, amire hetek óta vágyik.
Nekem nem volt vásárlási szándékom, csak pénzt akartam kivenni a számlámról, lévén, hogy a piacon és a dohányboltban csak készpénzzel lehet fizetni.
Természetesen a csizma vásárlása élvezte az elsőbbséget, ezért a sokadik üzlet után, kissé fáradtan, végre a pénzautomatához mentem és annak rendje és módja szerint elindítottam a pénzfelvételt. Csakhogy közben megszólalt a telefonom, mire megtaláltam, hiszen az én táskámban is, mint minden nőében, a fehér egértől a toronyóra láncig milliom kacat lapul, addigra az automata visszanyelte a kártyámat, és nem adott egy fillért sem.
Végül a számlavezető bankfiókomban jutottam készpénzhez, és kiderült, hogy kb. két hét múlva kapom vissza a bankkártyámat.
Minden rosszban van valami jó.
Addig sem költöm a pénzem, sőt, nagy valószínűséggel, utána sem.

A bejegyzést írta: Yolla

Hozzászólások

időrendi sorrend

Én is csak érintem a piacot. Muszáj, mert útba esik jövet-menet, mint a takarékszövetkezet... Nem kell nekem mindig lehajtott fővel közlekednem? Szégyellje magát az, aki erre kárhoztatott! :-)
Tudod,a telefon nálam nem az első.Vissza lehet hívni aki keresett.Előbb be kell fejezni a megkezdett műveletet.Könnyű innen okosnak lenni ,igaz?Bocsi.
Puszi
Szivemből szóltál

Eredetileg délelőtt shoppingolni mentem volna,de győzött a lustaság.
Végül is a legjobban akkor tud spórolni az ember,ha nem vásárol semmit,sőt boltba sem megy.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: