újabb események régebbi események további események
09:22
wXavBLqjCthMSuKG regisztrált a weboldalra
12:27
Tündér módosította a naplóbejegyzését
12:26
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Tavasz van?.

2015. március 3.

Vissza a naplóhoz

Csodálatosan süt a nap.És a lelkem tavaszi táncát járja,miközben az arcomban táncoló fájdalmat gyógyszerrel vagyok kénytelen megfékezni.De nem törődöm vele,hisz süt a nap!Óriási bennem a tenniakarás.Az első adag ágyneműm már kint szárad a teraszon.Nekiálltam a nappaliban szőnyeget takarítani.A derekam figyelmeztet:csak ne olyan hevesen!Lassítok kicsit,de a fejemben zsonganak a dolgok,mennyi,mennyi tennivaló!Tudomásul veszem,hogy nem árt az óvatosság,fokozatosan, apránként végezni a munkákat baj ne legyen a nagy igyekezetből.Ebéd után úgy tervezem kiviszem Szendit sétálni,így nekem is ,neki is meglesz a mozgás.Neki amúgy is fontos,hogy megismerje a környéket,ha véletlen ki találna szökni ,haza tudjon találni.

"Be vagyok zsongva,
virul a tavaszom,
Be vagyok zsongva
le se tagadhatom...."

Ez egy dal szöveg,de most én is így érzek :D

A bejegyzést írta: Anyu

Hozzászólások

időrendi sorrend

Ne félj Évám!Én egy óvatos duhaj vagyok minden téren:)
Ma is még fagyos a föld,tehát nem lehet mit tenni kint.Fől az ebédem,közben bekukkantottam.Tarhonyalevesem lesz és mákos csík(elfelejtettem este diót törni).
A face-en vannak mostanság tesztek ma néztem,hogy milyen foglalkozás való nekem.Hát jókat szórakozom .Most például az jött ki,hogy nekem személyi testőrnek kéne lennem.Háát igen,nekem!Vagyok vagy 156 cm magas meg vagy 56-57 kg súlyú.A családomért tudok anyatigrissé válni,node személyi testőr?Jópofa dolgok ezek,csak komolyan venni nem lehet.
Puszi
Engem óvatosságra intesz, te se feledkezz meg arról, hogy csalóka még ez a napfény... ok. hogy mosómedve vagy, velem együtt, de amíg te kint teregetsz, nem kell ahhoz sok, hogy megfázz, aztán már hiába zsongsz, féken tart, ha akarad, ha nem... Én kivárok még... adok neki még egy hetet, aztán én is elindulok... :-)

Puszi
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: