Sztrapacska
2015. április 30.
Tegnap a barátnőm küldött egy fotót, egy vendéglőben készült, ott tartották meg a névnapját. A képen sztrapacska volt sült csülökkel. Mit mondjak, azonnal összefutott a nyálam, annyira megkívántam, így ma azt csináltam...Mármint sztrapacskát.
Igaz, nem volt se juhtúróm, se tehéntúrom, de nem estem kétségbe, mert sajtom viszont volt, amit lereszelve rászórtam szalonnás zsírral ötvözve, majd a tetejére kicsi tejföl került.
Jaj, de borzasztó vagyok!! Már elhagytam a 60 kg-ot és mégis ilyen mennyei dolgokon jár az eszem! De most(Évikém, ne haragudj meg) gyártottam egy közmondást: majd leszokom az evésről, mint Éva a pöfékelésről..:-)
Nem kis dolog, de menni fog..
Azért még egy darabig nem fogok éhenhalni
A bejegyzést írta: Ilona
Hozzászólások
időrendi sorrend
Válasz erre: zsoltne.eva
Adtál egy ötletet, úgy sem tudtam mit főzzek holnap... van hozzá mindenvalóm..., a lányom nagyon tésztás... ilyet is, olyat is fogok, csak a sztrapacska hogyan is készül? Elfelejtettem... azt hiszem nyers reszelt krumpli, liszt, tojás és.... és ? mi kell hozzá...
Vigyázni kell hamar feljő a víz tetejére és akkor azonnal le kell szűrni... ugye?
Puszi
Vigyázni kell hamar feljő a víz tetejére és akkor azonnal le kell szűrni... ugye?
Puszi
Puszi