Ó, te drága tökfőzelék!
2015. május 5.
Megláttam a piacon a frissen gyalult tököt, kilós kiszerelésben, szép, nagy csokor kapor társaságában és elgyengültem! Kerül, amibe kerül, eldöntöttem, hogy veszek belőle, mert nagyon szeretem és kell a vitamin is, csak azt nem tudtam, hogy mennyibe kerül!
Tejfellel együtt egy kiló hús áráért két napig ehetem a tökfőzeléket!
Így mulat egy nyugdíjas!
A bejegyzést írta: Yolla
Hozzászólások
időrendi sorrend
Válasz erre: Sanda
Rántott tököt kellett volna csinálnod belőle, zsengén olyan, akár a borjúhús!
Nyár végén, amikor olcsóbb, érdemes 1-2 fejet megvenni , gyalulva kaporral házasítva eltenni. Bár én termelem, de így is veszek néha kiegészítésül, mert szeretem a tökös tócsnit is...)