újabb események régebbi események további események
21:08
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:33
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
11:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:16
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Kredenc takarítás

2016. május 25.

Vissza a naplóhoz

Van a konyhai polcomon egy kedves mázas tartó,amiben a sütőport,vaniliás cukrot,porélesztőt tartom.Egy kedves barátnőmtől kaptam és mindig rá gondolok amikor felnézek a polcra.Eszembe jutott vele kapcsolatban egy történet.A városközpontban laktak akkor és amikor arra jártam,felugrottam hozzá olykor,traccsoltunk,kávéztunk.Egy ilyen alkalommal mesélte,hogy egy kedves ismerős hölgy toppant be hozzá váratlanul és amikor hellyel és friss kávéval kínálta,a hölgy szabadkozva megjegyezte:
"Sajnálom hogy csak így beállítottam látom épp a kredencet takarítod!"
Ezt a mosogatóban tornyosuló edényhalmazra értette.Barátnőm jót derült magában és azóta is takarítja a kredencet.Mentségére legyen mondva,van egy nagyon okos,de élhetetlen férje és gyermekei olyan karinthysan,én gyerekem,te gyereked,mi gyerekünk,akik jönnek mennek és egyikük sem mos el maga után egy csészét sem.Azóta ha nem tudtam azonnal elmosogatni én is takarítom azt a kredencet:)


kép:net

A bejegyzést írta: Anyu

Hozzászólások

időrendi sorrend

megtekintés Válasz erre: Cathy

Ezen jot derultem. Koszonom ezt a vidamsagot.

Ahogy mennek felettem az evek egyre inkabb atmegyek Monkba. Nem erzem jol magam, ha nincs rend korulottem.

Valahogy én is így vagyok vele,de hozzáteszem,már csak hárman élünk egy fedél alatt,könnyebb mindent elrakni,rendben tartani a konyhát,ami nálam hivatalosan főzőfülke(sajnos!).Ha ketten vagyunk már tolongás van :)
Örülök hogy egy kis vidámságot szereztem!
Puszi
Ezen jot derultem. Koszonom ezt a vidamsagot.

Ahogy mennek felettem az evek egyre inkabb atmegyek Monkba. Nem erzem jol magam, ha nincs rend korulottem.
Én ki se adnám a kezemből másnak a "kredenc takarítást"... biztos, ami biztos! Pedig mi csak ketten vagyunk... meg aztán mi nekem egy-egy alkalommal az az öt perc? Mennyi mérgelődéssel járna, hogy semmit sem ott találnék, ahová való, vagy utoljára tettem...
Megértem a barátnédat, de nem a váratlan betoppanót... ennyi erővel akár neki is állhatott volna, felajánlhatta volna, hogy besegít, hiszen úgysem engednék... - magamból kiindulva... Talán a "hölgy" egyedül él... Ó, de sajnálom!? :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: