újabb események régebbi események további események
21:08
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:33
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
11:26
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:16
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

A korona

2016. július 28.

Vissza a naplóhoz

A Jóistenke meghallgatta a siránkozásomat, bár felhívtam a figyelmét, hogy ne felhőszakadást küldjön, de lehet, hogy nem hallotta. Igy délután nagy zene-bona kíséretében leszakadt az ég, Gyermekeim, még a csatornámat is szétnyomta a víz, a zárt üveges részből meg medencét csinált.De oda se neki, a pincémet viszont nem öntötte el a víz. A medence alól kikotortam a szőnyegeket, kint csorognak, ami viszont nagyon bánt, hogy a Vöröskeresztnek egy nagy zsák ruhát összeszedtem, ami szintén elázott, most kint szárad.
De nem bánom, volt levegő! Örömömben odakészítettem egy kávét főni, mikoris óriási csörömpölést hallottam, az történt, ami velem még sosem, felrobbant a kávéfőzőm. Még két helyiséggel odébb is kávézaccot kapartam a falról.Ez volt a korona a mai napomon..

Jó éjt mindenkinek! :)

A bejegyzést írta: Ilona

Hozzászólások

időrendi sorrend

Kedves Évi!

Az idő mindnt megold, csak sajnos nem ingyen..
Szia, Anyu drága! Te gondolatolvasó vagy...:-))

Puszi (egyébként ma már ugyanolyan fülledtség van, mint tegnap)
Ilike!

Ne bosszankodj,egy füst alatt letudod az őszi nagytakarítást:)
Mindent fogj rá a felhőszakadásra!Csak meg ne erőltesd magad!
Puszi
Kedves Ilike!

Akkor én már egy szót sem szólok, mert csak a konyhaasztalt és környékét takarítottam, megelégelve azt, hogy nem a funkciójának megfelelő célra használják már idők óta. Ami sok, az sok!... Egyszer betelik a pohár mindenkinél.
Nálam ez tegnap megtörtént... de nem bánom!

És te se bánd, hogy a kávéfőződ feldobta a talpát, legalább lesz egy új, nekem se tetszik a régi, pedig én vettem, de hol van már a színe?... Ilyen rémtörténeteket már hallottam, velem csak idő kérdése, mikor fog előfordulni... A lámpatestet úgyis ki szeretném már régóta cserélni, és újrafesteni sem ártana... :-)

Te vagy a király!

Jó munkát!!!!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: